foodpanda va livra rapid produse de la Kaufland 

foodpanda va livra rapid produse de la Kaufland 


foodpanda, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, anunta lansarea unui parteneriat cu lantul de hipermarketuri Kaufland Romania, pentru livrarea rapida a produselor la domiciliul clientilor.

 

Pentru inceput, serviciul va fi disponibil in Bucuresti si zonele limitrofe, Timisoara, Iasi si Galati, urmand ca parteneriatul sa fie extins la nivelul mai multor orase din tara, pana la sfarsitul acestui an.

 

Incepand de saptamana aceasta, prin sectiunea Shops a platformei foodpanda, utilizatorii vor avea acces la peste 3500 de produse alimentare si nealimentare comercializate de Kaufland, disponibile pentru comanda rapida la domiciliu, urmand ca numarul acestora sa se dubleze in perioada imediat urmatoare.

 

Serviciul de livrare a produselor din magazinele Kaufland Romania prin foodpanda va acoperi toate categoriile, astfel ca, pe langa alimente de baza, clientii vor putea comanda fructe si legume proaspete, lactate dintr-o gama variata, carne si produse proaspete de macelarie sau produse congelate.

 

„Noul parteneriat pe care l-am incheiat cu lantul de hipermarketuri Kaufland este unul strategic, avand in vedere pozitionarea si reteaua foarte bine dezvoltata a retailerului. Suntem convinsi ca vom avea o colaborare de lunga durata, mai ales ca am gasit in echipa Kaufland parteneri de incredere care impartasesc aceleasi valori ca si echipa foodpanda in ceea ce priveste calitatea si atentia oferita fiecarui client. Impreuna ne propunem sa ajungem la si mai multi utilizatori care isi doresc sa le fie livrate cumparaturile acasa, intr-un timp foarte scurt. Acestia pot scuti un drum pana la hipermarket, pot evita aglomeratia si isi pot aloca mai mult timp pentru alte activitati. Totodata, mizam pe faptul ca utilizatorii nostri vor aprecia oferta diversificata de produse alimentare si nealimentare”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania.

 

„Prin parteneriatul cu foodpanda ne-am extins serviciul de livrare la domiciliu, care acum este disponibil si pe aceasta platforma, in linie cu misiunea noastra de a oferi tuturor clientilor acces cat mai usor, rapid si convenabil la produsele noastre, prin solutii moderne de cumparaturi. Extinderea accelerata a acestui tip de serviciu in cat mai multe orase, mici si mari, este o prioritate pentru noi, mai ales in aceste vremuri”, declara Valer Hancas, Director de Comunicare si Corporate Affairs, Kaufland Romania.

 

Potrivit foodpanda, timpul mediu de livrare a produselor comercializate de Kaufland va fi de aprox. 60 de minute de la momentul plasarii comenzii in aplicatie. Pentru inceput, clientii vor putea efectua comenzi zilnic in intervalul de timp 10:00-22:00, urmand ca pana in decembrie programul sa fie extins la 8:00-23:00 la nivel national si 8:00-1:00 in Bucuresti. Valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei, iar greutatea maxima acceptata este de 20 kilograme. Taxa de livrare pentru fiecare comanda are o valoare unica de 4,99 lei.Poti fi interesat si de