Zimbria a deschis un Concept Store in Voluntari, in care investeste peste 300.000 de euro

Zimbria a deschis un Concept Store in Voluntari, in care investeste peste 300.000 de euro


Magazinul, cu un design modern si inovator, ofera o varietate de produse din carne, branzeturi, produse de bacanie sau bauturi fine, care se adreseaza atat cunoscatorilor in ale gastronomiei, cat si curiosilor care vor sa descopere gusturi noi, ale unor delicatese atent preparate.

Odata cu noua inaugurare, producatorul local de specialitati din carne si lapte Zimbria ajunge la o retea cu sase magazine, localizate in Galati, Bucuresti si Constanta.

 

Bunatati premium, de la producatori autohtoni

In noul Concept Store se regasesc toate gamele producatorului, atat de apreciate la nivel local cat si international: Zimbria Traditional, Zimbria Gourmet, Zimbria Original, Delizeria, RDH – Rezerva De Hrana.

 

zimbria3

 

Din oferta Zimbria fac parte Curcanul copt la jar, Pieptul de rata nobil, Pastrama de vita Black Angus, si branzeturi de Covurlui la saramura, din lapte de oaie. Alte sortimente disponibile sunt: carne de mangalita refrigerata in vid, carne de vita romaneasca Angus maturata 30 de zile, carne de bizon de la Eurobufallo, un partener cu care Zimbria va lansa si o gama de specialitati afumate.

 

De asemenea, fondatorii au facut o selectie cu cele mai bune produse de bacanie de pe piata – zacusca, dulceturi, sucuri de fructe, miere de albine, paine cu maia, cozonaci, branzeturi. Alaturi de produsele traditionale, in magazin si-au facut loc si specialitati de top din Italia, pe segmentul de mezeluri, branzeturi, dulciuri sau bauturi fine.

 

zimbria4

 

Zimbria Concept Store isi propune sa incorporeze doua componente principale, cea de “alimentara premium” si cea de „fine dining” in care clientii vor veni pentru experienta de a degusta specialitati aduse in premiera in Romania. Planurile de dezvoltare includ amenajarea unei parcari pentru clienti, a unei terase, dar si a unui spatiu destinat sesiunilor de degustari si live cooking.

 

zimbria5

 

“Spatiul are un etaj superior, care ne ofera posibilitatea de a dezvolta proiectul cu noi concepte – o zona privata de degustare unde clientii pot consuma produse din magazin, cu o capacitate de maxim 20 de persoane. Practic, vrem sa ne invitam clientii sa deguste viitoarele produse Zimbria. In urma feedback-ului lor, vom sti daca produsele propuse sunt complementare cu gusturile locale sau daca este loc de imbunatatiri” explica Marius Verdesi, co-fondator Zimbria.

 

Maria si Marius Verdesi, cei doi fondatori Zimbria, au investit pana acum peste 100.000 de euro in magazin, dar la finalizarea amenajarii intregului spatiu investitia totala va depasi 300.000 de euro. Noul Concept Store se afla pe strada Iancu Nicolae nr. 58, Voluntari, o zona frecventata de bucurestenii care lucreaza in zona de Nord a Capitalei.

 

zimbria2_1

 

Mai multe despre planurile de dezvoltare ale brandului Zimbria se regasesc in editia 78 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de