Zeci de companii si-au rezervat locul la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021

Zeci de companii si-au rezervat locul la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021


Cu fiecare inscriere din partea companiilor din industria alimentara, targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO se repozitioneaza ca cel mai important eveniment de profil din Sud-Estul Europei.

A IV-a editie INDAGRA FOOD & CARNEXPO se desfasoara, in perioada 27 – 31 octombrie 2021, la ROMEXPO – Pavilionul B2, precum si platformele exterioare, si reuneste pana in acest moment peste 50 de companii importante din sectorul alimentar din Romania, cat si din alte tari, precum: Ungaria, Germania, Bulgaria, Serbia, Italia, Turcia.

 

Mare parte din firmele inscrise la expozitie sunt din industria carnii, panificatie, ambalare, tehnologie, legume-fructe. Vor fi prezenti atat distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare, cat si furnizori de materii prime si producatori din industria alimentara.

 

“INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezinta platforma ideala de a intalni parteneri de afaceri, clientii actuali si potentiali, intr-un cadru de business si intr-un mediu profesionist. Este un restart pe care il asteptam cu nerabdare si ne asumam educarea expozantilor si a vizitatorilor deopotriva pentru participarea la expozitie in spiritul vremurilor actuale, pentru a avea o editie de succes. Inca mai avem spatii disponibile si incurajam in continuare pe reprezentantii companiilor romanesti sa se inscrie la eveniment, promovand in acest fel, produsele si intreaga industrie romaneasca”, declara Eugen Capra, directorul general ADDOR EVENTS.

 

In 2021, INDAGRA FOOD & CARNEXPO se concentreaza pe revenirea business-urilor  la normalitate, oferind producatorilor si furnizorilor din Romania un cadru profesionist de stabilire de parteneriate si oportunitati noi de afaceri.

 

Dintre firmele participante care deja si-au rezervat spatiul in cadrul evenimentului mentionam: Carmistin, Abatorro, Tehnoviluti, Bistromar La Timona, Baroncini Est, Toneli, Latin Pack, Aqua D&P Technologies, Ria Do Trading, Ion Mos, Triago, MTS, DIANA, Dru Agro (Zimbria), Monceanu Inocasings, Biotrend, Optimeat, Grande Dolceria, Utilia Food Systems, Darimex Techno, Imark Sistem.

 

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este un eveniment organizat de ROMEXPO in parteneriat cu ADDOR EVENTS si se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

 

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@industriacarnii.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@industriacarnii.ro

 

 Poti fi interesat si de