Zdravan Moldovenesc, puiul crescut lent, primul si singurul pui din Romania certificat Beter Leven 1*
Luni, 08 Februarie 2021
Luni, 08 Februarie 2021
Safir comercializeaza trei branduri de carne de pasare, anul acesta centrandu-si atentia pe tendintele din piata: puiul crescut lent.
Zdravan Moldovenesc este puiul crescut lent marca Safir, fiind primul si singurul pui din Romania certificat Beter Leven 1*, recunoastere obtinuta datorita conditiilor deosebite de bunastare animala de care beneficiaza puiul: cresterea la sol, baloti de paie pentru joaca, reteta speciala a furajului (peste 70% porumb si grau), hranirea zilnica partiala cu mana, perioada de crestere de minim 56 de zile si accesul zilnic la lumina naturala si aer liber.
Puiul Zdravan Moldovenesc beneficiaza de acces la padoc exterior si la lumina natural prin geamurile de pe toata lungimea halei din dreptul padocului. Crescut pe sol, pe asternut permanent din paie tocate, talas sau coji de floarea soarelui, care acopera in totalitate suprafata aferenta cresterii lui, precum si pe baloti de paie utilizati ca material de joc suplimentar, Zdravan Moldovenesc este hranit asa cum cere traditia, pe baza de porumb si grau, avand acces la aer liber.
Datorita aderarii la conditiile Beter Leven, carnea puiului este ferma, gustoasa, aderenta la os, cu o culoare naturala si adevarata, asemanatoare celei avute de puii din ograda bunicilor, si cu un miros placut in timpul prepararii.
Produsele sunt comercializate refrigerate si congelate si se pot livra in urmatoarele variante de ambalare: in tavita, in punga sau bax.
Descoperiti mai multe informatii sincere, transparente despre produsele puiului crescut lent marca Safir pe zdravanmoldovenesc.ro.
"Fara doar si poate, produsele vor fi la preturi normale, nu se anticipeaza cresteri semnificativ...
Aceste criterii sunt si cele care au stat la baza desemnarii brandului Fragedo, drept „Nr. ...
Conform unui comunicat al MADR, printre subiectele ridicate de oieri au fost mentionate subventii...