WESSLING a introdus in Romania testarea rapida pentru Salmonella
Vineri, 05 Mai 2017
Vineri, 05 Mai 2017
In termen de doar 24 de ore de la intrarea unei probe in laborator se poate spune daca acesta a fost sau nu contaminata. WESSLING Romania este compania care a implementat in tara noastra o metoda de analiza prin care se realizeaza determinarea rapida a contaminarii unui produs cu Salmonella.
Am reusit sa introducem pe piata locala o metoda de determinare rapida, in regim acreditat, a bacteriei Salmonella in produsele alimentare, folosind un echipament semi-automat. Este o metoda destul de noua chiar si in piata de servicii analitice vest europeana. Pentru o detectie rapida a bacteriei Salmonella s-a implementat metoda alternativa de screening ELISA, bazata pe reactia imuno-enzimatica de tip sandwich (antigen-anticorp). Metoda este una robusta si flexibila, prin care pot fi detectate atat speciile mobile, cat si imobile de Salmonella (incluzand S. pullorum si S. gallinarum). Aceasta tehnica permite obtinerea unui rezultat negativ sau prezumtiv pozitiv in 24 de ore, dupa o singura etapa de imbogatire, a declarat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO, Ioan Hasegan, directorul general WESSLING Romania.
WESSLING este o companie romana cu capital majoritar german, membra a grupului german WESSLING, care are o vechime de peste 30 de ani in Europa, peste 1.200 de specialisti si o cifra de afaceri de peste 75 milioane de euro.
Mai multe informatii despre metoda inovatoare de testare poti citi in editia martie-aprilie 2017 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...