Vrancart, unul dintre marii jucatori din industria ambalajelor, participa la CARNEXPO Grill 2021

Vrancart, unul dintre marii jucatori din industria ambalajelor, participa la CARNEXPO Grill 2021


Vrancart, producator si distribuitor de carton ondulat, este Partener Expo in cadrul evenimentului CARNEXPO Grill 2021.

Vrancart a inceput ca o companie de productie hartie si carton si are o istorie de 40 de ani, in acest moment fiind cea mai importanta companie locala cu sediul in mun. Adjud si unul dintre cele mai importante din judetul Vrancea.

 

Tot mai mult insa, in ultimii ani, societatea si-a dezvoltat ramura de „colectare - reciclare”, extinzand activitatile de colectare, modernizand instalatiile de reciclare si extinzand capacitatile de productie precum si reducand semnificativ impactul negativ pe care activitatea noastra il are asupra mediului.

 

Activitatea Grupului Vrancart se concentreaza pe patru divizii, organizate administrativ pe patru societati, astfel:

 

1. Divizia de colectare deseuri reciclabile. Prin reteaua de 20 de centre de colectare la nivel national, Vrancart este un colector important de deseuri reciclabile pe piata din Romania.

 

2. Divizia reciclare, care include:

a. Reciclarea deseurilor de hartie si carton / Productia de Hartii pentru carton si Hartii Tissue.

b. Reciclare deseurilor de plastic - proiectul se va finaliza in 2021-2022.

c. Reciclarea deseurilor de lemn.

d. Activitati privind indeplinirea responsabilitatii extinse a producatorilor („OIREP”) – proiect in curs de implementare.

e. Incepand cu luna iunie 2020, Vrancart este dealer exclusiv de sisteme de presare marca Kadant PAAL in Romania, gama de utilaje din zona premium foarte apreciate de utilizatorii de profil.

 

3. Divizia de productie carton ondulat si ambalaje, avand trei unitati de productie – Adjud (jud. Vrancea), Calimanesti (jud. Valcea), Ungheni (jud. Mures). Vrancart este al treilea jucator pe piata cartonului din Romania, fiind si singurul jucator din top 5 cu actionariat romanesc (societatea este detinuta majoritar de SIF1 si Paval Holding).

 

4. Divizia de productie articole din hartie, respectiv hartie pentru carton ondulat, hartie semifabricat pentru productia de igienico-sanitare si hartie tissue. De asemenea prin intermediul societatii Rom Paper SRL, cu unitati de productie in Brasov (jud. Brasov) si Adjud (jud. Vrancea), Vrancart s-a impus ca cel mai mare producator de servetele faciale si de masa, pe langa piata din Romania, exportand produse in alte cinci state.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de