Viitorul industriei belgiene a carnii, dezbatut in cadrul Belgian Meat Round Table 2024

Viitorul industriei belgiene a carnii, dezbatut in cadrul Belgian Meat Round Table 2024


In perioada 29 - 30 august, s-a desfasurat cea de-a 19-a editie a Belgian Meat Round Table, iar tema dezbatuta in acest an a fost viitorul industriei carnii: vocile generatiei urmatoare.

Intalnirea a fost organizata in Ghent, un oras istoric care ofera fundalul perfect pentru o discutie prospectiva despre sectorul belgian al carnii.

 

Industria carnii din Belgia este caracterizata de intreprinderi familiale de dimensiuni mici si mijlocii, adesea transmise din generatie in generatie. Unele dintre aceste afaceri sunt acum conduse de a 4-a sau chiar a 5-a generatie. Afacerile de familie au un lucru in comun: viziunea lor unica pe termen lung care se intinde pe parcursul mai multor generatii.

 

De data aceasta, Belgian Meat Office a lasat urmatoarea generatie - „NextGen” sa ia cuvantul. Este vorba despre tinerii care s-au alaturat recent sau de ceva timp afacerilor de familie si care au tot viitorul in fata. Fiice si fii, care calca pe urmele parintilor si ale bunicilor lor. Ei si-au impartasit viziunea pentru viitorul sectorului, provocarile cu care se confrunta si motivele pentru care aleg o cariera intr-o industrie care se confrunta cu dificultati semnificative. Ce ii stimuleaza pe acesti tineri viitori lideri? Cum vad viitorul sectorului carnii si ce inovatii aduc ei?

 

Pe site-ul EuroMeatNews.com, puteti urmari in exclusivitate mai multe informatii despre editia din acest an a Belgian Meat Round Table – „The Future of the Meats Industry: Voices of the Next Generation”.



Poti fi interesat si de