Vascar intra pe zona e-commerce prin eMag


O prima selectie de produse Vascar este acum disponibila in bacania online eMag.

Producatorul vasluian Vascar isi indreapta tot mai mult atentia spre zona de comert online, anuntand un recent oparteneriat incheiat cu platforma eMag. Comertul online de produse alimentare s-a intensificat in perioada izolarii, dar Vascar vrea sa capitalizeze pe avantajele aduse de acest canal de distributie: timp si bani.
"Accesul facil la cumparaturi de prima necesitate este din ce in ce mai important, nu doar în momente de criza, cum a fost cazul pandemiei, ci oricand, pentru a salva timp si bani. Ne dorim ca tot mai multe produse 'Alege natural', de la Moldova in bucate si Vascar sa se afle la un click distanta de orice roman care le apreciaza sau vrea sa le testeze”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.
In prima faza, produsele Vascar introduse la vanzare in sectiunea alimente a platformei eMag se rezuma la pateul de pui, porc, vegetal si un sortiment larg de mancaruri la cutie, din gamele Alege natural si Moldova in Bucate. Pateurile si mancarurile la cutie din gama Alege natural, fara E-uri, de la Moldova in Bucate, sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti. Vascar exista pe piata din 1984 si este o companie cu capital 100% romanesc.
Ast?zi, compania este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate. Compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 22 magazine proprii in regiunea Moldovei.
Produsele Vascar sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. La sfarsitul anului trecut, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro, in crestere cu 13,5% fata de anul precedent.Poti fi interesat si de