VacaMuuu mizeaza pe meniul de mic dejun pentru a-si creste vanzarile

VacaMuuu mizeaza pe meniul de mic dejun pentru a-si creste vanzarile


Restaurantul VacaMuuu din Capitala, cu traditie pe zona de steakhouse, anunta ca abordeaza o noua linie de business, ca urmare a mentinerii restrictiilor din HoReCa. Astfel, restaurantul extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate dedicate unui public orientat spre un lifestyle sanatos si echilibrat.

Prin intermediul sau, VacaMuuu vizeaza atragerea rezidentilor, antreprenorilor si publicului din corporatiile din proximitate pentru intalnirile din prima parte a zilei, precum si o crestere cu 20% a veniturilor zilnice.

 

In prezent, restaurantul din Floreasca functioneaza la o capacitate de 35% din numarul total de mese.

 

„Conceptul nostru de business de bacanie-macelarie & Steakhouse ne-a ajutat sa trecem relativ bine peste perioada de stare de urgenta. Redeschiderea teraselor nu ne-a adus insa un numar de clienti suficient de mare incat sa compenseze scaderile evidente. In ciuda masurilor de siguranta luate, oamenii sunt inca reticenti in privinta servirii meselor in oras, iar restrictiile oricum fac ca mesele care inainte erau ocupate de 6-8 persoane sa fie acum disponibile pentru 2-4 persoane. De asemenea, exista o scadere de peste 90% in numarul de turisti, astfel incat amprenta pusa de actualul context continua sa fie destul de mare”, a declarat Gabriel Grigore, director general VacaMuuu.

 

vaca 2

 

Antreprenorul intra astfel pe o zona neabordata in cei 8 ani de existenta ai restaurantului. Din 1 august, VacaMuuu devine o destinatie pentru mic dejun. In plus, restaurantul si-a modificat programul de weekend spre zona de brunch targetand inclusiv familiile cu copii.

 

„Restrictiie in ceea ce priveste activitatea din interior a restaurantului, ne fac sa extindem pe cat posibil operatiunile terasei. Atragerea clientilor pe segmentul de mic dejun este un prim pas in aceasta directie, noi fiind pana acum un restaurant tip steakhouse apreciat pentru pranz si cina. Terasa VacaMuuu are o capacitate de 48 persoane, cu posibilitate de extindere cu inca 6 mese de doua persoane. Este o alegere frecventa pentru pranzuri de afaceri sau cina. Prin extinderea meniului ne asteptam sa devina o destinatie si pentru mic dejun”, a mai spus Gabriel Grigore.

 

Noul meniu Delicious Breakfast al VacaMuuu propune un stil de viata sanatos, echilibrat, unde gustul se imbina cu preparatele de calitate, premium si mereu proaspete, fara ingrediente congelate. Printre preparatele-vedeta cu care VacaMuuu isi doreste sa atraga noi clienti se numara Omleta cu branza proaspata de capra, Gouffre cu Somon afumat, Shakshuka si, bineinteles, Steak&Eggs.

 

VacaMuuu a fost deschis la Piata Floreasca (Calea Floreasca 111) in anul 2012 si este una dintre destinatiile preferate de bucuresteni si nu numai in categoria restaurantelor tip Steakhouse. In 2019, cifra de afaceri a restaurantului a fost de 9,7 miloane de lei. Pentru acest an, cifra de afaceri estimata este de 7,6 milioane de lei.

 



Poti fi interesat si de