Unicarm ajuta Spitalul Judetean Satu Mare cu aparatura de 250.000 de euro

Unicarm ajuta Spitalul Judetean Satu Mare cu aparatura de 250.000 de euro


Seria de actiuni caritabile intreprinse de companiile din industria carnii continua. In contextul problemelor cauzate de extinderea numarului de cazuri de infectari cu noul Coronavirus, Unicarm a decis sa sprijine financiar spitalul din Satu Mare.

Echipamente in valoare de 250.000 de euro vor fi donate spitalului. Iata comunicatul integral al producatorului satmarean:

 

“In aceste zile, cu care nu ne-am fi gandit ca ne vom confrunta, se dovedeste ca a trece peste aceste conditii speciale este despre a veni in ajutorul aproapelui nostru. Nu exista manual de instructiuni pentru cum sa ne simtim in astfel de vremuri si stim ca asta cauzeaza stres tuturor.

Este despre a ne implica in tot ceea ce tine de fiecare dintre noi, in a nu sta nepasatori, acum, cand cu totii suntem incercati de provocari unice.

Privind inainte, punandu-ne increderea in Dumnezeu si in cadrele medicale, am decis si de aceasta data sa ne implicam prin investitii in sistemul sanitar, sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro, astfel:

Laboratorul Spitalului Judetean Satu Mare:

- Aparat de testare COVID-19

- 1000 de kit-uri de testare COVID-19

 

Sectia ATI a Spitalului Judetean Satu Mare:

- 10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Functii Vitale, Aspirator

- 1 Targa Hidraulica.

 

Spitalul de boli infectioase Satu Mare (sectia adulti + sectia pediatrie copii):

- 10 Pulsiometre

- 10 Tensiometre

- 1 Defibrilator

- 4 Monitoare Functii Vitale

- 1 Masina de spalat cu uscator

Suntem constienti de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le depuna, de sacrificiile pe care fiecare trebuie sa le faca zi de zi, insa trebuie sa ne mentinem speranta vie, pentru a trece cu bine peste aceasta grea incercare!

Doamne ajuta!Poti fi interesat si de