Ungaria sprijina consumul de carne de iepure
Marti, 13 Iunie 2017
Marti, 13 Iunie 2017
Istvan Nagy, secretar de stat in Ministerul Agriculturii din Ungaria, a declarat ca tara sa se situeaza pe ultimele pozitii cand vine vorba de consumul de carne de iepure, asta desi vecinii nostri sunt cei mai mari exportatori ai acestui tip de carne din Europa.
Carnea de iepure este foarte sanatoasa, avand un continut scazut de colesterol si grasimi si este si usor de preparat, scrie Budapest Business Journal. Ungurii consuma doar aproximativ 300 de grame de carne de iepure de persoana, in timp ce locuitorii tarilor mediteraneene consuma peste doua kilograme, sustine Istvan Nagy.
Reprezentantii Consiliului Produselor din Carne de Iepure sustin ca acest tip de carne, sanatoasa si usor de digerat, ar trebui sa se afle pe mesele familiilor maghiare cel putin o data pe saptamana. Pentru a sprijini consumul de carne de iepure, guvernul maghiar impreuna cu reprezentantii crescatorilor de iepuri au lansat o campanie nationala.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...