ULMA Global Packaging: Tehnologia Skin
Marti, 19 Mai 2015
Marti, 19 Mai 2015
Gama de masini de ambalare prin termoformare usor de igienizat ce produce pachete vacuumate ce protejeaza produsele si se muleaza pe produs, cu efect tip second skin.
O gama de filme special construite pentru o prezentare excelenta a produsului ambalat.
Principalul avantaj al ambalarii tip skin este extinderea termenului de valabilitate a produselor si, in plus, adauga valoare suplimentara, de exemplu prin efectul de auto-retentie a lichidului in interiorul produsului, prevenind exudarea acestuia. Acest effect intarzie dezvoltarea microbiana si totodata adauga
posibilitatea expunerii verticale a pachetelor la raft, fara ca produsele sa se miste in pachet. Intr-un pachet skin, ambele filme sunt sigilate pe toata suprafata, cu exceptia zonei ocupate de produse, asigurand un aspect cat mai natural si original al produselor ambalate, dublat de o sigilare sigura.
Ambalarea skin este ideala pentru carne proaspata, carne procesata, peste, carne de pasare, mancaruri gata preparate tip ready meals, branzeturi, pateuri, fructe de mare, atat proaspete refrigerate cat si congelate.
Avantajele ambalarii in tehnologia ULMA Skin:
Ambalarea in tehnologia ULMA Skin ofera multe beneficii, adauga valoare produselor si caracteristici atractive la punctele de vanzare:
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...