Trofeul Top Chef MACELAR a venit cu oportunitati de dezvoltare pentru Carmangeria Ozana

Trofeul Top Chef MACELAR a venit cu oportunitati de dezvoltare pentru Carmangeria Ozana


Castigarea primei editii Top Chef MACELAR, organizata in premiera la CARNEXPO Grill 2022, nu inseamna deloc putin pentru un business de familie mic, asa cum este Carmangeria Ozana.

Echipa condusa de Ionut Anghel, proprietarul afacerii, a fost prima care a acceptat provocarea de a participa la concurs si a reusit sa obtina cel mai mare punctaj din partea membrilor juriului. Cei sase macelari ai Carmangeriei Ozana au demonstrat talent si inovatie, punand la bataie combinatii interesante si produse noi.

 

In urma victoriei, au aparut numeroase propuneri de colaborare, pe care antreprenorul Ionut Anghel le analizeaza acum, pentru a identifica cele mai bune variante de dezvoltare a business-ului.

 

“Reprezentantii mai multor restaurante si terase de pe litoral ne-au urmarit in timpul concursului, au si gustat din produsele noastre, si ulterior ne-au contactat in vederea inceperii unei colaborari. Au aparut si oportunitati, nu toate s-au conturat, primim in continuare oferte de la restaurante, si din retail, dar nu suntem inca in masura sa tinem pasul cu ei, asa ca vom selecat colaborarile in functie de capacitatea de la momentul actual. Nu avem utilajele necesare pentru a produce la scara mare si nu am vrut sa pierdem controlul. Am avut si trei propuneri pe partea de francizare, dar nu as sti de unde sa incepem, ne depaseste acest domeniu momentan. Este mult de munca, iar noi suntem mici, avem un singur magazin. In plus, s-a simtit o crestere a vanzarilor cu 30%, poate ar fi fost mai mare, dar aici intervine si inflatia”, povesteste Ionut Anghel.

 

ozana2_1 

Carmangeria Ozana isi mentine obiceiul si devine prima echipa care isi anunta participarea la editia de anul viitor a competitiei Top Chef MACELAR.

 

Mai multe detalii despre ce a insemnat experienta unui astfel de concurs pentru macelarii Carmangeriei Ozana puteti citi in editia nr. 84 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de