Transavia este gazda evenimentului CARNEXPO Grill

Transavia, liderul pietei carnii de pasare din Romania, este gazda evenimentului CARNEXPO Grill, ce va avea loc pe 24 si 25 septembrie, la Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România.

Theodora Golf Club este un resort ultra modern infiintat in anul 2017, cu o suprafata de peste 60 ha, in care Ioan Popa, presedintele Transavia & Theodora Golf Club, a investit 15 milioane de euro.

 

Locatia detine 84 de camere duble in 14 vile individuale, un restaurant cu o capacitate de 160 de locuri in interior si 100 locuri pe terasa, ce ofera turistilor si publicului larg un meniu international, cu preparate proaspete, din surse locale si bauturi rafinate.

 

Transavia este unul dintre cele mai valoroase business-uri de familie romanesti, cu o experienta de peste 29 de ani pe piata carnii de pui. Companie cu capital 100% romanesc, Transavia opereaza sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentatie consumatorilor romani si de pretutindeni.

 

Calitatea produselor si performantele atinse au adus companiei titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a Romaniei in anul 2006, precum si o serie de premii nationale si internationale. In prezent, Transavia are peste 2.000 de angajati, 28 ferme de crestere a pasarilor si 4 ferme de productie vegetala, 2 fabrici de nutreturi combinate, 3 abatoare performante de ultima generatie si o fabrica de procesare a carnii. Fermele Transavia sunt situate in 8 judete din Romania, in Alba, Cluj, Sibiu, Brasov, Timis, Mures, Harghita si Caras Severin, unde anual se produc peste 90.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei se gasesc in majoritatea lanturilor de retail modern prin brandurile Fragedo, Libertan si Papane. Peste 25% la suta din productia anuala a companiei merge pe piata de export, in mai multe tari europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Spania si Croatia.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de