The Family Butchers Romania anunta modificari la nivel de top management

The Family Butchers Romania anunta modificari la nivel de top management


Grupul The Family Butchers, al doilea cel mai mare producator de preparate din carne din Germania, fondat in urma fuziunii dintre companiile Reinert si Kemper, anunta modificari la nivel de top management, cu efecte si asupra filialei din Romania.

Intr-un context in care industria carnii se afla in mijlocul unei profunde schimbari, ȋn calitatea sa de jucator puternic, ce ocupa locul doi pe piata din Germania, The Family Butchers (TFB) a initiat la inceputul anului 2023 o transformare cuprinzatoare a companiei. Ca parte a viitoarei sale directii strategice, conducerea grupului TFB a realizat, in luna decembrie 2023, o numire la nivel de top management cu efecte si asupra filialei din Romania.

 

In rolul de CEO/CTO al grupului TFB, Dr. Georg Hürth a continuat misiunea de transformare, iar din aceasta pozitie va prelua si responsabilitatile privind administrarea The Family Butchers Romania inlocuindu-l pe Roland Verdev in functia de administrator.

 

ic_5

                                                                    Roland Verdev

Roland Verdev a parasit The Family Butchers, dupa cincisprezece ani petrecuti la conducerea TFB, unde a ocupat diverse roluri printre care cele de CCO si CEO al grupului TFB si administrator al TFB Romania.

 

In acelasi timp, Manfred Hübschmann a preluat pozitia CCO in cadrul grupului TFB, acesta fiind responsabil si pentru dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing si vanzari ale TFB Romania. Manfred Hübschmann a indeplinit anterior diverse roluri de CEO si CCO in industria alimentara, ocupand functii de conducere Unilever si Bunge.

 

Astfel se incheie reorganizarea The Family Butchers. Noua echipa de conducere a grupului TFB, formata din Georg Hürth (CEO/CTO), Ines Nagelschmidt (CSO), Thorsten Heidemann (COO) si Manfred Hübschmann (CCO), va lucra impreuna pentru a duce mai departe transformarea companiei si pentru a continua sa fie lider in industrie in ceea ce priveste tehnologia si inovatia.



Poti fi interesat si de