Testo Romania, lider pe piata mondiala a tehnologiei de masurare, este Partener Silver al CARNEXPO Grill si prezinta aparate de masurare revolutionare care fac treaba zilnica mai sigura si mai eficienta decat oricand inainte.

Instrumentele electronice furnizate de Testo permit utilizatorilor sa economiseasca energie, sistemele de masura pot asigura igiena si siguranta in bucatariile de dimensiuni mari, pot spori confortul in incaperi sau reduce emisiile de gaze.

 

Instrumentele de inalta tehnologie sunt utilizate, de exemplu, in transportul si depozitarea produselor din domeniul alimentar si farmaceutic, in productie si asigurarea calitatii in industrie, sau in monitorizarea conditiilor climatice.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de