Spartan preia cinci restaurante Taksim, pentru un milion de euro

Spartan preia cinci restaurante Taksim, pentru un milion de euro


Spartan, lantul de restaurante fondat de omul de afaceri Stefan Mandachi, a incheiat intelegerea pentru preluarea a cinci dintre locatiile Taksim din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat, discutiile dintre cele doua companii s-au incheiat in primavara acestui an, ajungandu-se la un acord de un milion de euro.

 

"Suntem extrem de incantati sa anuntam ca, dupa lungi negocieri purtate in ultima jumatate de an, Spartan a incheiat intelegerea pentru a-si adauga in portofoliu cinci noi restaurante. Spartan este deja in negocieri avansate si pentru celelalte trei locatii din Bucuresti, discutiile apropiindu-se si aici de final", a declarat Stefan Mandachi, fondatorul Spartan.

 

Cele cinci locatii pentru care s-a ajuns deja la o intelegere sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, Bucuresti Mall Vitan, Baneasa Shopping City si Promenada Mall. Pe langa spatiile inchiriate, Spartan a preluat si toate utilajele, precum si o parte dintre echipamentele existente.

 

In ceea ce priveste personalul angajat in locatiile care au fost preluate de Spartan, compania si-a dorit ca toti cei care vor sa continue sa lucreze sa o poata face. De asemenea, Spartan a oferit intregului personal un training specializat, precum si un plan de dezvoltare in cadrul companiei.

 

Stefan Mandachi a declarat, recent, ca are in plan expansiunea Spartan si extinderea in tara si in strainatate, avand ca obiectiv pentru anul 2022 sa ajunga la 100 de restaurante deschise pe teritoriul Romaniei. Spartan este prezent deja si pe piata de fast food din Europa, in Austria, iar in prezent se pregateste lansarea din Spania.

 

Lantul de restaurante Spartan a fost fondat in 2012 si face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, impreuna cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center si francizele: Mefi Cafe, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus si restaurantele cu specific grecesc Hercule.Poti fi interesat si de