Solina preia producatorul britanic de sosuri Rich Sauces

Solina preia producatorul britanic de sosuri Rich Sauces


Solina anunta achizitia Rich Sauces, expert in industria producatoare de sosuri, din Marea Britanie, si isi consolideaza pozitia de furnizor de sosuri in Europa si de lider in sectorul serviciilor alimentare.

Rich Sauces ofera solutii pentru sosuri inovatoare si premium, cum ar fi maioneza clasica, maioneze aromate, sosuri si bulioane. Compania a crescut constant, furnizand sosuri in Regatul Unit, Irlanda si nu numai, de peste 35 de ani. Aproximativ 75% din activitatea Rich Sauces se desfasoara in sectorul serviciilor alimentare, prin intermediul a doua marci renumite, Rich Sauces si Alfee’s. Restul de 25% implica produse cu eticheta privata pentru producatorii si comerciantii cu amanuntul.

 

„Rich Sauces se concentreaza pe calitate, inovatie si servicii. Consideram ca Solina este partenerul perfect pentru a imbunatati solutiile noastre si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu entitatile lor din Europa si America de Nord”, au spus Trevor Kells si Michael Haddock, fostii proprietari Rich Sauces.

 

„Suntem incantati sa ne alaturam Solina, a carei expertiza ne va ajuta sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim oferta pentru clienti. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu echipele Solina”, a adaugat John Glover, Managing Director Rich Sauces.

 

Rich Sauces are 98 de angajati si conduce toate operatiunile de la centrul de productie din Newtownards, Irlanda de Nord.

 

„Sunt impresionat in special de abordarea fara compromisuri a Rich Sauces fata de fiecare aspect al calitatii produselor si serviciilor lor. Sunt increzator ca sinergiile cu divizia noastra Food Service vor conferi o valoare adaugata substantiala pentru clientii nostri”, a declarat Anthony Francheterre, CEO Solina.



Poti fi interesat si de