Solina aduce la CARNEXPO Grill solutii pentru alimentele de maine

Solina aduce la CARNEXPO Grill solutii pentru alimentele de maine


Solina Romania, lider al pietei autohtone de ingrediente alimentare, va fi prezenta si in acest an la CARNEXPO Grill, ce se va desfasura in perioada 10-11 iunie, la Theodora Golf Club.

In aceasta noua editie, Solina Romania isi propune sa condimenteze cu inovatie, dezvaluind gustul savorii autentice prin solutii pentru produse la gratar, preparate bazate pe proteine vegetale Nextera, dar si prin sosuri si produse ready-to-use sub brandul Apollo, dedicate industriei HoReCa.

 

solina 1

 

“Am acceptat sa fim parteneri in acest proiect pentru ca noi credem in inovatie, iar conceptul CARNEXPO Grill este unul inovativ. Echipa Solina Romania inoveaza in fiecare zi si este alaturi de partenerii din piata, iar noi ne implicam total cand devenim parteneri si oferim tot suportul pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ne-am propus sa aratam expertiza si calitatea produselor noastre prin prezentarea de solutii inovative si variate destinate industriei carnii si domeniului HoReCa”, a declarat Ciprian Gradinariu, Country Manager Solina Romania, la prima editie a evenimentului.

 

solina 3

 

 

Despre CARNEXPO Grill

 

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de