Solina Romania lanseaza Grill Adventure 2024 – Noua gama de solutii inovative pentru gratar

Solina Romania lanseaza Grill Adventure 2024 – Noua gama de solutii inovative pentru gratar


Anul 2024 este despre mancarea care creeaza nostalgie si familiaritate, mancarea de tip ”comfort food”, asezonata cu note de gust desprinse din gastronomia globala, o fuziune intre traditional si inovatie, care contureaza trend-urile de consum.  

Conform MINTEL, la nivel global, 39% dintre consumatori sustin ca deciziile de cumparare le sunt influentate de modul in care un produs le afecteaza sanatatea sau starea de bine, ceea ce arata o orientare catre produsele cu beneficii pentru sanatate.

 

Gratarul este una dintre cele mai populare metode de gatit, un preparat traditional asociat cu intalnirile cu prietenii sau familia. Comportamentul de consum al romanilor se afla intr-o continua evolutie. De aceea am creat o gama noua si mai sustenabila de marinate, alaturi de carnati si solutii de mititei si am transformat gratarul comun intr-o aventura extraordinara.

 

GRILL ADVENTURE 2024 reinventeaza ingredientele pentru gratar, printr-o selectie speciala de marinade & solutii pentru carnati/mititei, menite sa ofere noi experiente culinare, cu note de gust, condimente si arome diferite inspirate din intreaga lume.

 

solina 2

 

Marinadele NEXT GENERATION aduc inovatia in prim-plan printr-o formula unica cu multiple beneficii:

  • ingrediente prietenoase cu mediul
  • continut redus de grasimi
  • continut redus de zahar
  • mai putin fum in procesul de grill
  • stocare la temperatura ambientala
  • usor de folosit
  • ready-to-use

 

Specificul marinadelor isi gaseste originea in bucatariile internationale ale lumii, amprentand carnea la gratar prin note de gust speciale si accente dulci, picante, lemnoase si proaspete. Astfel, preparatele la gratar au o savoare aparte, alaturi de fragezime si suculenta, recreand pentru consumatorul final experienta meniurilor fine-dining, disponibile in propria casa.

 

A venit timpul sa regandim solutiile culinare si sa facem ca alimentele sa conteze pentru oameni si pentru planeta. DESCOPERA aici noile solutii pentru GRATAR!

 



Poti fi interesat si de