Sofer amendat pentru ca a tarat doi porci dupa masina

Sofer amendat pentru ca a tarat doi porci dupa masina


Soferul unui autovehicul a fost amendat, de doua ori, dupa ce a fost surprins in timp ce tragea, legate de masina, pe o strada din municipiul Resita, corpurile a doi porci, iar imaginile au aparut pe o retea de socializare.

Purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Adrian Jurjica, a declarat ca identificarea soferului a fost facuta in urma postarii imaginilor in spatiul public. Soferul a primit in urma anchetei autoritatilor doua amenzi cumuland peste 2.300 de lei.

 

„Urmare a imaginilor aparute in spatiul public, din care rezulta ca un autovehicul tragea dupa el cele doua corpuri ale porcinelor, politistii au facut verificarile necesare. A fost identificat conducatorul auto, un barbat de 35 de ani, din Resita, care a fost invitat la sediul politiei. In urma audierilor, acesta a declarat ca a sacrificat cei doi porci la o gradina pe care o detine in extravilanul municipiului si i-a incarcat in autovehicul, cu intentia de a-i transporta in cartierul Calnic. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea art. 150, alin. 1, lit. c) din Regulamentul de aplicare a OUG 192/2002, cu amenda in valoare de 870 de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Adrian Jurjica.

 

porci 2

 

Politistii au continuat cercetarile cu privire la legalitatea detinerii si sacrificarii animalelor și impreuna cu reprezentantii Directiei Sanitare-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Caras-Severin s-au deplasat la domiciliul persoanei respective. Aici, cantitatea de carne a fost retinuta si dirijata spre neutralizare.

 

De asemenea, reprezentantii DSVSA Caras-Severin au sanctionat barbatul cu 1.500 lei, conform prevederilor legale.

 

Articolul 150 - „Reguli pentru circulatia vehiculelor”, din „Regulamentul de aplicare privind circulatia pe drumurile publice” prevede la litera c) ca incarcatura unui vehicul „sa nu fie tarata, sa nu se scurga si sa nu cada pe drum”.Poti fi interesat si de