Smithfield lanseaza gama Comtim Steak House la CARNEXPO Grill 2021

Smithfield lanseaza gama Comtim Steak House la CARNEXPO Grill 2021


Smithfield Romania continua misiunea de a produce hrana buna, in mod responsabil, si vine la CARNEXPO Grill cu o noua gama de produse inovatoare.

Smithfield, prin brandul Comtim, ofera produse din carne de porc de cea mai buna calitate, cu un gust autentic, provenita de la porci crescuti in Romania si hraniti cu cereale romanesti.

 

Gama Comtim Steak House – proiect de extindere a portofoliului de produse cu valoare adaugata

In ultimii ani, principalul obiectiv al companiei a fost extinderea portofoliului de produse cu valoare adaugata, destinate in special retailului modern.

 

Totodata, schimbarea stilului de viata si a obiceiurilor culinare, lipsa timpului dedicat prepararii acestora, precum si interesul consumatorilor pentru un stil de viata echilibrat au contribuit la cresterea cererii pentru produse Ready-to-Eat.

 

Pentru cei care prefera produsele ready-to-eat, Smithfield a creat gama Comtim Steak House formata din produse inedite, inovatoare, unice din punctul de vedere al conceptului in piata. Consumatorii au posibilitatea de a gasi direct pe rafturile marilor lanturi de magazine produse obtinute din carne proaspata, asezonate doar cu ingrediente naturale, realizate sub semnatura unui chef bucatar.

 

Noua gama reprezinta identitatea Comtim, ca marca ambasador, avand cele mai importante atribute: produs 100% romanesc, siguranta alimentara, gust autentic, produse originale.

 

Comtim Steak House reprezinta o gama “brand experience” marca Comtim, care ofera consumatorilor produse premium, preparate prin tehnici moderne de gatire, care mai au nevoie sa se odihneasca la cuptor doar 10 minute pentru a dezvalui un gust echilibrat si o textura optima.

 

SteakHouse Comtim este un rezultat unic al Excelentei Operationale Smithfield Romania!

- Beneficiile produselor sunt:

- Preparate cu semnatura;

- Produse inovatoare – restaurantul tau de acasa;

- Materie prima atent selectionata;

- Doar ingrediente naturale;

- Tehnici de gatire moderne (slow cooking) care au impact minim asupra calitatii nutrientilor;

- Profil nutritional optim.

 

Gama de produse Comtim Steak House este formata din:

- SCARICICA MARINATA 500g

- TOMAHAWK DE PORC 450g

- CHOPS DE PORC 350g

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro



Poti fi interesat si de