Smithfield Foods numeste un nou presedinte si CEO

Smithfield Foods numeste un nou presedinte si CEO


Shane Smith, fost presedinte al filialei Smithfield Romania, il inlocuieste la conducerea Smithfield Foods pe Dennis Organ, care demisioneaza din motive personale.

Inainte de a deveni sef de strategie, Shane Smith a fost vicepresedinte executiv al operatiunilor europene ale lui Smithfield. In aceasta calitate, a petrecut o mare parte din ultimul deceniu in Europa, supraveghind operatiunile companiei, investitiile de capital, extinderea pe piete noi si fuziunile si achizitiile in strainatate.

 

Acesta a gestionat operatiunile financiare ale Smithfield in Polonia, Romania, Regatul Unit, Mexic si Spania. Din 2012 pana in 2018, a fost vicepresedinte si director financiar Smithfield Europa, si ca presedinte Smithfield Romania.

 

Astazi, operatiunile europene ale Smithfield cuprind aproape 18.000 de angajati, 21 de unitati de procesare, 58 de ferme detinute de companie si peste 1.000 de ferme contractuale in cinci tari. Experienta extinsa a domnului Smith, atat cu companiile europene, cat si cu cele din SUA, va ajuta compania sa stabileasca in continuare o colaborare mai robusta si strategica pe plan global pentru a franciza cele mai bune practici in amprenta expansiva a companiei, a anuntat compania intr-un comunicat de presa, preluat de EuroMeatNews.com.

 

"Sunt onorat sa servesc ca urmator presedinte si CEO al Smithfield si sa conduc o echipa incredibila de peste 63.000 de oameni care lucreaza impreuna pentru a oferi familiilor din intreaga lume mancare sanatoasa, sigura si la preturi accesibile. La Smithfield « Good food. Responsibly» este mai mult decat ceva ce spunem. Este modul in care ne abordam munca si ceea ce realizam prin misiunea noastra de a produce mancare buna in mod corect, cu respect pentru oamenii nostri, animale, comunitati si planeta. Impreuna cu echipa talentata, astept cu nerabdare la promovarea viziunii noastre pe termen lung, care ne-a facut una dintre cele mai importante companii producatoare de proteine din lume, creand valoare pentru o paleta extinsa de grupuri de interes", a spus noul CEO al Smithfield Foods.Poti fi interesat si de