Singurul abator de rate autorizat din Romania s-a deschis in Constanta
Sambata, 02 Noiembrie 2019

Sambata, 02 Noiembrie 2019
„Am aflat ca nu exista abatoare specializate pentru ca deplumarea este un procedeu complicat. Pe partea industriala, unde sunt abatoare foarte mari, se foloseste ceruirea pasarilor, astfel ca am inclus si noi in flux acest procedeu. Avem posibilitatea sa sacrificam 250-300 de capete pe zi, suntem autorizati sa sacrificam pana la 4 tone pe saptamana, dar controlam cantitatea in functie de numarul de angajati si de comenzile pe care le avem. Noi avem sacrificare clasica, totul se face manual, asomarea, taierea, oparirea, deplumarea clasica si prin ceruire. Deplumarea prin ceruire ajuta la recuperarea fulgilor si penelor. Pe viitor, poate vom valorifica si aceste produse?, spune managerul Capitol Agro Farm.
Articolul integral in care Cosmin Stanciu vorbeste despre planurile de dezvoltare a business-ului cu carne de rata se regaseste in editia 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Canicula a înrăutăţit în mod semnificativ perspectivele referitoare la calitatea şi r...
"Ne împuşcăm singuri în picior", spune fermierul Cedric Benoist, secretar general adj...
Egiptul este unul dintre cei mai mari importatori mondiali de grâu. În medie, organis...