Singurul abator de rate autorizat din Romania s-a deschis in Constanta
Sambata, 02 Noiembrie 2019

Sambata, 02 Noiembrie 2019
„Am aflat ca nu exista abatoare specializate pentru ca deplumarea este un procedeu complicat. Pe partea industriala, unde sunt abatoare foarte mari, se foloseste ceruirea pasarilor, astfel ca am inclus si noi in flux acest procedeu. Avem posibilitatea sa sacrificam 250-300 de capete pe zi, suntem autorizati sa sacrificam pana la 4 tone pe saptamana, dar controlam cantitatea in functie de numarul de angajati si de comenzile pe care le avem. Noi avem sacrificare clasica, totul se face manual, asomarea, taierea, oparirea, deplumarea clasica si prin ceruire. Deplumarea prin ceruire ajuta la recuperarea fulgilor si penelor. Pe viitor, poate vom valorifica si aceste produse?, spune managerul Capitol Agro Farm.
Articolul integral in care Cosmin Stanciu vorbeste despre planurile de dezvoltare a business-ului cu carne de rata se regaseste in editia 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Lansarea in Bucuresti va avea loc la sfarsitul lunii mai. In total, Wolt va fi prezent in 35 de o...
Potrivit sursei citate, evolutia pozitiva din 2024 reflecta atat succesul inovatiilor aduse in me...
Este primul restaurant Popeyes care se deschide in Bucuresti in ultima perioada dupa ce brandul s...