Sezamo anunta ca va livra comenzile clientilor in pungi reutilizabile

Sezamo anunta ca va livra comenzile clientilor in pungi reutilizabile


Supermarketul online sezamo, parte a grupului Rohlik, care se lanseaza in luna aprilie pe piata din Romania, anunta ca va folosi pungi reutilizabile pentru livrarea comenzilor.

„sezamo acorda o mare importanta mediului inconjurator si, ca prim retailer din Romania care a introdus astfel de practici si ofera o solutie cu adevarat functionala cand vine vorba de pungile reutilizabile, reusim sa minimizam impactul asupra mediului. Pentru Rohlik Group, folosirea pungilor reutilizabile este solutia optima ca urmare a atentiei asupra dorintelor clientilor, ceea ce ne da incredere ca aceasta initiativa va fi una de succes si in Romania. In vreme ce pungile de hartie se murdaresc sau se rup dupa un scurt timp, pungile reutilizabile din plastic reciclat sunt mai durabile”, a spus Tomáš Chadzivasilis, CEO sezamo Romania.

 

Clientii vor putea alege cum prefera sa isi primeasca cumparaturile, fie in pungi reutilizabile, pentru care vor plati o taxa unica, fie in pungi de hartie. Dupa ce au achitat acea taxa, clientii se vor putea bucura de serviciul de reciclare pentru un timp nelimitat. Exista, de asemenea, posibilitatea de a folosi din nou pungi de hartie, situatie in care taxa initiala pentru pungile reutilizabile le va fi returnata clientilor.

 

Daca opteaza pentru varianta sacoselor reutilizabile, clientii vor putea observa in aplicatia sezamo cate astfel de pungi au primit, putand returna pungile comenzilor anterioare curierilor atunci cand acestia livreaza urmatoarele comenzi.

  

Alte initiative sunt livrarile cu o flota de masini electrice, care reduce considerabil amprenta de carbon a companiei, si programul „Save the Food”, unde produsele care se apropie de termenul de expirare sunt puse la vanzare avand un pret redus. Mai mult decat atat, clientii sezamo vor putea sa returneze livratorilor recipientele goale din sticla care au fost cumparate la o comanda anterioara, fara niciun cost suplimentar.

 

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Activ in Cehia, Ungaria, Austria si Germania, Rohlik se lanseaza in Romania, Italia si Spania in 2022, sub brandul sezamo pentru toate cele trei tari.Poti fi interesat si de