Seminar: Consumatorul cumpara cu ochii si revine dupa gust.

Seminar: Consumatorul cumpara cu ochii si revine dupa gust.


Cel de-al doilea seminar din seria Solutii Complete de la Retete si Condimentatie, la Membrane si Tratamente Termice, organizat de Pioneer Grup va avea loc la Iasi, in perioada 16-18 aprile 2015.

membrane pCel de-al doilea seminar din seria Solutii Complete de la Retete si Condimentatie, la Membrane si Tratamente Termice, organizat de Pioneer Grup va avea loc la Iasi, in perioada 16-18 aprile 2015.
Evenimentul va aduce in atentia specialistilor din industria carnii o tema de maxim interes: Consumatorul cumpara cu ochii si revine dupa gust. Conform ultimelor studii de piata, consumatorii sunt atrasi, in prima faza, de ambalajul si aspectul produsului, insa ceea ce ii convinge sa revina la aceeasi alegere sunt gustul si calitatea alimentelor achizitionate.

Aspectul produsului la raft este rezultatul mai multor etape de lucru, de la procurarea materiei prime, alegerea procesului tehnologic, a retetelor de fabricatie, condimentatie, coloranti, pana la membrane si tratamente termice. Dincolo de raft, un produs trebuie sa-si mentina, pe cat posibil, aspectul pana la consumarea sa integrala. Daca acest lucru nu se intampla, atunci consumatorul va evita recumpararea.

Lucrarile care vor fi prezentate in cadrul evenimentului au ca scop informarea producatorilor asupra variantelor disponibile in ceea ce priveste condimentatia, colorantii, membranele si tratamentele aplicate produselor din carme, cat si modul corect de utilizare pentru a obtine rezultatul dorit. Utilizand acelasi produs pot fi obtinute rezultate diferite prin manipularea parametrilor tehnologici. De asemenea, nu de putine ori exista situatii cand un rezultat similar se poate obtine prin inlocuirea ingredientelor sau a membranelor, precum si prin modificarea unor parametri care economisesc resurse importante.

Prima manifestare din seria Solutii Complete de la Retete si Condimentatie, la Membrane si Tratamente Termice a avut loc in luna februarie si s-a bucurat de un interes deosebit printre specialistii din industria carnii. (https://www.industriacarnii.ro/stiri/top-stiri/2545-productivitate-crescuta-cu-membranele-nojax)

palatul culturii

Programul seminarului

Ziua 1, 16.04.2015

Ora 18.00 Primire invitati, cazare
Ora 19.30 Masa de bun venit

Ziua 2, 17.04.2015

Ora 9.00 9.30 Primire/inregistrare invitati
Ora 9.30 11.30 Lucrari seminar
Ora 11.30 - 12.00 Pauza cafea
Ora 12.00 14.00 Lucrari seminar
Ora 14.00 15.00 Masa de pranz
Ora 15.00 16.30 Lucrari seminar
Ora 16.30 18.30 Turul orasului Iasi
Ora 18.30 20.30 Program liber
Ora 20.30 - Masa festiva

Ziua 3, 18.04.2015

Ora 10.00 12.00 Lucrari seminar
Ora 12.30 14.00 Masa ramas bun

Confirmarea participarii la eveniment se poate face pana la data de 20 marte 2015, prin descarcarea formarului de inscriere aici https://www.pioneer-rtor.ro/Confirmare-Participare-Seminar-2015.doc




Poti fi interesat si de