Selgros a donat peste 28.000 de portii de mancare calda medicilor

Selgros a donat peste 28.000 de portii de mancare calda medicilor


Compania Selgros Cash & Carry Romania a donat, in perioada 15 - 28 noiembrie, peste 28.000 de portii de portii de mancare calda cadrelor medicale din 20 de spitale care trateaza pacienti de COVID-19, a anuntat societatea comerciala.

Actiunea s-a desfasurat in toate orasele in care exista magazine Selgros, iar printre beneficiari s-au aflat: Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Judetean de Urgente Bistrita, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brasov, Spitalul Universitar Bucuresti, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Spiridon Iasi si Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Craiova.

 

Meniurile zilnice oferite cadrelor medicale au fost pregatite la Pauza Mica, iar actiunea a fost sprijinita de partenerii Selgros - Smithfield Romania, Clas Interprod, Sole Mizo Romania, AAylex Distribution si Makedonia Food.

 

"In prezent, ne luptam cu cel mai dur val COVID de pana acum, de aceea in aceasta toamna am extins campania noastra de responsabilitate sociala la nivelul tuturor oraselor in care suntem prezenti. Ne exprimam recunostinta fata de cadrele medicale si fata de eforturile lor, mai ales avand in vedere ca sunt sub presiune de aproape doi ani. Selgros ramane alaturi de comunitatile din care face parte si suntem fericiti sa contribuim la a le face viata mai usoara celor care lupta pentru viata semenilor nostri", a declarat directorul general al Selgros Romania, Robert Hellwagner.

 

Initiativa face parte din campania "Din Pasiune pentru Oameni", demarata de Selgros in primavara anului 2020 si in cadrul careia au fost donate, in fiecare luna, 25.000 de portii de mancare cadrelor medicale si angajatilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Suceava si Brasov.

 Poti fi interesat si de