Sediu nou pentru Profood Rom in 2016


Profood Rom este de zece ani o prezenta stabila pe piata din Romania, reprezentand in plan local societatea M Profood Zrt din Ungaria, furnizor important al pietei europene de condimente si aditivi alimentari.

pro food mProfood Rom este de zece ani o prezenta stabila pe piata din Romania, reprezentand in plan local societatea M Profood Zrt din Ungaria, furnizor important al pietei europene de condimente si aditivi alimentari.
Despre experientele ultimilor 10 ani in domeniul industriei carnii, dar si despre proiectele de viitor ale companiei, am discutat cu Raduly CSABA, directorul general al societatii Profood Rom, intr-un interviu acordat n exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO

Avem proiecte care se deruleaza pe mai multe ramuri, care implica pregatiri insemnate si pentru care s-au alocat bugete in scopul efectuarii unor studii de piata. Aceste proiecte se bazeaza pe experiente fundamentate timp de mai multi ani, executarea si finantarea acestora jucand un rol important in viitor. Aici as aminti proiectul de infiintare a unei linii de ultima generatie pentru productia de cultura starter, bazat pe cercetare-dezvoltare, teste de productie ce sunt n derulare de aproximativ 3 ani, impreuna cu analizele de laborator pentru produsul finit. Un alt proiect la care lucram este legat de produsele Clean-label.

Datorita performantelor obtinute de colegii nostri din departamentul cercetare-dezvoltare, azi putem oferi solutii moderne pentru diverse produse precum parizer, salam, sunca etc., fara E-uri. S-au depus eforturi deosebite ca produsele dezvoltate de Profood sa urmareasca interesul unei nutritii sanatoase, valoare din ce in ce mai solicitata de catre clientii nostri. Am incercat sa satisfacem si aceasta cerinta prin mai multe moduri, in prezent avem solutii si putem asigura amestecuri de condimente imbunatatite cu calciu, vitamine sau in functie de cerintele fiecarui partener, oferind si retetele personalizate.

n legatura cu societatea SC Profood Rom SRL mentionez faptul ca in anul 2016 ne propunem sa incepem construirea unui sediu nou, care urmeaza sa uneasca punctele actuale de lucru, iar capacitatea de depozitare va fi marita substantial. In noul nostru sediu, se va realiza in timp si un punct de amestecare-ambalare, bineinteles prevazut cu un sistem integrat de asigurare a trasabilitatii, n scopul deservirii si mai rapid a partenerilor nostri.

Interviul integral il puteti citi in revista INDUSTRIA CARNII.RO, editia 42



Poti fi interesat si de