Sciccheria deschide un nou restaurant in Bucuresti, cu o investitie de peste 500.000 euro
Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Noul local isi intampina oaspetii cu un meniu italienesc, cu influente siciliene, bazat pe aceleasi principii gastronomice cu care brandul si-a obisnuit comunitatea: ingrediente de calitate, curatoriate de la producatori de top din Italia si Romania, toate gatite cat mai natural, la temperaturi scazute, pentru a crea mancaruri savuroase si sanatoase. Din meniul de zi al restaurantului vor face parte preparate precum vestitele spaghete Carbonara, gatite dupa reteta originala, sau crema de cartofi, praz si crumble de guanciale si ceapa, dar si un preparat nou, in meniul Sciccheria, conceput special pentru zona dinamica a orasului - “pulled pork” cu varza murata, mustar, miere si castraveti murati.
Pe langa partea de à la carte, Sciccheria Rosetti va beneficia si de selectii potrivite pentru mic dejun si business lunch si de optiuni de takeaway.
"Ne aflam intr-o zona rezidentiala vibranta, asa ca ne-am adaptat la dinamica si nevoile publicului nostru. De aceea, am creat meniuri pentru diferite perioade ale zilei, cu mancaruri ale caror timpi de servire si caracteristici sunt in linie cu stilul de viata al consumatorilor. Astfel, fie ca vorbim de un mic dejun servit devreme, un pranz de afaceri, cu durata limitata sau de o iesire cu colegii, seara, dupa birou, ce ramane constant la Sciccheria Rosetti si in toate proprietatile grupului nostru este angajamentul nostru catre calitate in produse si servicii”, declara Claudia Militello, coproprietar Sciccheria.
Pe langa preparatele cu care oaspetii s-au obisnuit deja, Sciccheria are in meniu croissante facute in casa, cu crema de fistic, ricotta sau bagel cu somon, cu prosciutto sau ou si guacamole. In plus, restaurantul beneficiaza de un meniu generos de vinuri locale si internationale, precum si de cocktailuri si bauturi cu si fara alcool.
Amenajarea Sciccheria Rosetti a fost realizata alaturi de PickTwo Studio, studioul de design responsabil si pentru primul restaurant al grupului, din zona metropolitana a Bucurestiului. Stilul estetic este urban, contemporan. Restaurantul situat la parterul cladirii de birouri Arghezi 4, beneficiaza de 56 de locuri in interior si 40 de locuri pe terasa acoperita.
Investitia in Sciccheria Rosetti a fost de 500.000 euro. Ea a fost sustinuta de actionarii Claudia si Luca Militello, Andrei Iosif si Virgil Iantu, profesionist de televiziune, recunoscut la nivel national. Localul este primul proiect HoReCa in care prezentatorul TV este implicat.
“Legatura mea cu Sciccheria este una foarte simpla si concreta. Dupa multe experiente avute de-a lungul timpului, in calitate de client, acest restaurant mi-a oferit un loc pe gustul meu: meniu impecabil conceput, serviciile, asa cum rar mai gasesti astazi si, cel mai important, atmosfera relaxata si vesela, muzica faina pentru toate varstele. Toate acestea m-au facut sa spun <<Asa ceva as vrea sa am si eu>>, si, fiindca, in ultimii ani, a incoltit in mine dorinta de a detine un restaurant, cand s-a ivit oportunitatea de a ma alatura proiectului Sciccheria Rosetti, am acceptat cu entuziasm. Sunt fericit sa fac echipa cu acesti parteneri si am incredere in succesul nostru”, a declarat Virgil Iantu, actionar Sciccheria Rosetti.
Sciccheria Rosetti isi propune sa continue viziunea Sciccheria Pipera
Primul restaurant Sciccheria a fost deschis in iunie 2022, pe Bulevardul Pipera, in zona metropolitana a Bucurestiului. Inca din primele luni de la fondare, localul si-a construit o comunitate fidela, receptiva, de oaspeti entuziasmati de gastronomie. Astfel, in primul an de operare, a generat afaceri de 1.4 milioane de euro.
Pentru oaspeti, proprietarii au dezvoltat o serie de evenimente speciale, cum sunt degustarile de vinuri In Vino Amici sau cina la patru maini, ce l-a avut invitat pe cheful Giuseppe Raciti, cel care a adus restaurantului Zash, din Italia, o stea Michelin.
“Sciccheria Pipera a fost primul nostru proiect de anvergura in HoReCa, un restaurant care ne-a permis sa ne putem in aplicare viziunea despre gastronomie si ospitalitate. Suntem mandri de echipa si de comunitatea construite, de evenimentele publice si private pe care le-am organizat cu succes si de clipele memorabile pe care oaspetii nostri le-au trait la noi. Prin extinderea in centrul Capitalei, ne propunem sa ducem experienta Sciccheria mai aproape de bucuresteni si sa folosim toata expertiza noastra.”, a declarat Claudia Militello, cofondator Sciccheria.
Aceste criterii sunt si cele care au stat la baza desemnarii brandului Fragedo, drept „Nr. ...
Conform unui comunicat al MADR, printre subiectele ridicate de oieri au fost mentionate subventii...
Institutia Prefectului Salaj a precizat ca Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) a adoptat,...