Schimbare in conducerea Asociatiei Romane a Carnii

Schimbare in conducerea Asociatiei Romane a Carnii


Asociatia Romana a Carnii va informeaza ca incepand cu data de 8 septembrie 2016, functia de director executiv a fost preluata de Dana Tanase.

arc direxAsociatia Romana a Carnii va informeaza ca incepand cu data de 8 septembrie 2016, functia de director executiv a fost preluata de Dana Tanase.
Aceasta survine in urma retragerii domnului Vladimir Manastireanu din functia de director executiv, urmare a preluarii altor sarcini. Dana Tanase a fost director al Directiei de Siguranta Alimentelor de Origine Animala din cadrul ANSVSA. Asociatia Romana a Carnii este organizatia profesionala care reprezinta interesele industriei de prelucrare a carnii. ARC s-a format n 1999, prin unirea dintre ROCARNE (1993) si ASIC (1995), avand ca membri 50 societati comerciale care realizeaza peste 60% din productia nationala de mezeluri.

Misiunea sa este promovarea dezvoltarii industriei romane de prelucrare a carnii, prin lobby pentru influentarea pozitiva a deciziilor legislative, informarea membrilor asupra tendintelor de pe piata interna, europeana si mondiala, pregatirea companiilor autohtone pentru intrarea pe piata comunitara, includerea membrilor n programele de asistenta interne si externe, dar ?i prin transmiterea informatiilor privind noutatile comerciale, juridice, tehnologice.

Asociatia Romana a Carnii este membra a CLITRAVI (Federatia Europeana a Industriei Carnii) si a PRO AGRO (Federatia Nationala a Producatorilor din Agricultura, Industrie Alimentara si Servicii Conexe din Romania).Save



Poti fi interesat si de