Scandia Food isi consolideaza pozitia pe piata si vinde divizia de imobiliare a grupului

Scandia Food isi consolideaza pozitia pe piata si vinde divizia de imobiliare a grupului


Scandia Food, lider in categoria de conserve si un jucator cu traditie in piata de produse alimentare, anunta punerea in vanzare a diviziei de imobiliare a grupului.

Proiectele care vor fi instrainate sunt: Morilor, Frigoriferului, Cristian – toate din Sibiu si Calea Vitan – din Bucuresti.

 

Reprezentantii companiei au transmis ca aceasta decizie vine in contextul in care se vor concentra pe integrarea business-urilor achizitionate in ultimii ani si pe consolidarea lor pe piata locala. La finalul anului 2021, Scandia Food a cumparat procesatorul de carne Agra’s din Alba Iulia, dar si o fabrica de mancaruri congelate pe baza de carne.

 

”Am construit si administram un business complex si unele dintre cele mai apreciate marci de succes din Romania. Dorinta de a instraina divizia de imobiliare a venit ca urmare a lipsei de timp si resurse pe care aceste proiecte le necesita. Aceasta decizie reprezinta o etapa fireasca in cadrul grupului ale carui obiective sunt de a ne concentra pe consolidarea pozitiei pe care compania o ocupa pe piata din Romania care prezinta numeroase oportunitati de crestere si dezvoltare, pe atingerea obiectivelor strategice trasate precum si pe integrarea companiilor nou intrate in portofoliul Scandia Food si consolidarea prezentei acestora in categoriile in care activeaza”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General si Administrator, Scandia Food.

 

Scandia Food este unul dintre cele mai puternice business-uri din industria alimentara din Romania, are peste 1.000 de angajati si detine marcile Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Lotka, Navodul Plin, Tapas, Rotina, Roua, Sunset Nuts,Yummy Snacks.



Poti fi interesat si de