Savoarea "carnii" vegane si vegetariene de la THE VEGETARIAN BUTCHER®

Savoarea "carnii" vegane si vegetariene de la THE VEGETARIAN BUTCHER®


Cu o gama de 7 produse delicioase pe baza de plante dezvoltate de iubitorii de carne, pentru iubitorii de carne, The Vegetarian Butcher este de parere ca oaspetii nu trebuie sa faca compromisuri atunci cand aleg un stil de viata flexitarian.

Fondat de Jaap Korteweg si achizitionat de Unilever la sfarsitul anului 2018, The Vegetarian Butcher a castigat o multime de fani in Tarile de Jos printre flexitarieni, vegetarieni si vegani deopotriva si ne dorim sa urmeze exemplul si in Romania.

 

Dupa ce Jaap Korteweg a devenit el insusi vegetarian, din cauza devastarilor provocate de focarul de gripa porcina din 1998 din Tarile de Jos, el s-a straduit sa-si satisfaca pofta pentru gustul carnii. Intrucat lui Jaap ii lipsea gustul carnii, si-a petrecut ani de zile in cautarea unei alternative – din pacate, in zadar. Cu ajutorul unor producatori de proteine vegetale, oameni de stiinta si bucatari inovatori, a dezvoltat un substitut inovator: un produs cu o structura asemanatoare carnii, consistenta autentica si gust convingator de carne. O concurenta serioasa pentru carnea adevarata si, in opinia sa, sansa de a incepe o miscare la scara larga. I-a fost clar faptul ca un burger din conopida nu poate inlocui un burger adevarat pentru un iubitor de carne.

 

Oferind vegetarienilor si veganilor posibilitatea de a se bucura de gustul inedit al carnii, Japp spera ca treptat, aceasta varianta va fi preferata de un grup tinta din ce in ce mai mare… astfel incat iubitorii de carne ca el sa nu fie nevoiti sa faca compromisuri atunci cand doresc sa inlocuiasca preparatele cu carne. Asa s-a nascut The Vegetarian Butcher.

Tendinta mondiala care impune concepte inovatoare la preparate din carne a cucerit inclusiv consumatorii vegetariani si chiar si pe cei vegani. In gastronomie exista de multa vreme alternative vegetale la burgerii clasici.

 

„Alternativele inovatoare la carne”, care au aspect similar cu aceasta si gust identic, se potrivesc cu ritmul vremurilor prezente. Pentru gastronomie, reprezinta sansa de a creste cifra de afaceri prin abordarea unei game mai variante de clienti.

 

”Intrucat preparatele pe baza de plante, inclusiv pentru consumatorii de carne, sunt acum in tendinte, dorim sa surpindem invitatii CARNEXPO Grill cu preparate vegetariene delicioase cu gust si textura de carne”, spun reprezentantii Unilever Food Solutions.

 

ic (2)_1

Descopera gama de produse pe www.ufs.com



Poti fi interesat si de