Sarmalele Angus – un proiect Karpaten Meat si Mestesugari de Gusturi

Sarmalele Angus – un proiect Karpaten Meat si Mestesugari de Gusturi


Anul acesta, Karpaten Premium Angus, in colaborare cu Carmangeria Mestesugari de Gusturi, reinventeaza meniul de Craciun.

Preparatele traditionale precum sarmalele sunt reinterpretate cu carne de vita Premium Angus, sub deviza ”Pastreaza traditia, adapteaza reteta - incearca sarmalele din carne de vita Angus!”

 

Caserolele de carne tocata pentru sarmale sunt deja in vitrina si pot fi achizitionate exclusiv de la macelaria Mestesugari de Gusturi - PRELUNGIREA GHENCEA NR.262, Bucuresti.

 

In frunza de vita de vie sau in varza murata, mai mici sau mai mari, dulci sau acrisoare, fiecare pregateste sarmalele de Craciun dupa propria reteta. Anul acesta, insa, pentru un gust deosebit, sarmalele vor fi pregatite cu carne de vita Angus.

 

Karpaten Premium Angus este magazinul online care comercializeaza carne de vita produsa in Romania, in ferma Karpaten Meat Group. Aceasta este obtinuta printr-un proces 100% natural, pe deplin controlat, care tine cont de standardele europene din domeniu. Acest sistem complet garanteaza o carne cu un grad de marmorare ridicat, fragezime si gust unic, care se distinge fara exceptie la orice degustare de toate celelalte rase de vita din lume.



Poti fi interesat si de