Salamul de Sibiu, vedeta Conferintei IFFA
Joi, 13 Decembrie 2018

Joi, 13 Decembrie 2018
Salamurile realizate de cei sase producatori – Angst, Aldis, Agricola, Scandia Food, Cris-Tim si Reinert -, membri ai Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu din Romania, au fost prezentate elegant, intr-o cutie din lemn speciala. Participantii la eveniment au putut afla povestea celui mai titrat salam din Romania, cu o istorie de peste 100 de ani.
Salamul de Sibiu va fi promovat in Romania, Spania si Italia, timp de trei ani, cu ajutorul unui grant european in valoare de 1,5 milioane de euro, obtinut de Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), iar data de 1 noiembrie va deveni incepand din acest an "Ziua Nationala a Salamului de Sibiu".
La GrillFest BBQ Arena 2025 powered by Auchan, se construieste un colt de Romania culinara &mdash...
Dupa succesul editiilor anterioare, GRILLFEST 2025 ridica stacheta: peste 100.000 de partici...
Auchan Romania si GrillFest BBQ anunta cu entuziasm un parteneriat de proportii: unul dintre reta...