Salamul de Sibiu, vedeta Conferintei IFFA
Joi, 13 Decembrie 2018
Joi, 13 Decembrie 2018
Salamurile realizate de cei sase producatori – Angst, Aldis, Agricola, Scandia Food, Cris-Tim si Reinert -, membri ai Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu din Romania, au fost prezentate elegant, intr-o cutie din lemn speciala. Participantii la eveniment au putut afla povestea celui mai titrat salam din Romania, cu o istorie de peste 100 de ani.
Salamul de Sibiu va fi promovat in Romania, Spania si Italia, timp de trei ani, cu ajutorul unui grant european in valoare de 1,5 milioane de euro, obtinut de Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), iar data de 1 noiembrie va deveni incepand din acest an "Ziua Nationala a Salamului de Sibiu".
'Asteptam cu drag toti vizitatorii cu un program bogat, bunatati culinare, muzica populara, targ ...
Organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, INDAGRA & INDAGRA FOOD ...
Dupa conferinta de presa in care s-au expus planurile echipei, cei 12 macelari au facut o demonst...