Safir: cu brate si porti deschise, de 25 de ani
Miercuri, 01 Iunie 2016
Miercuri, 01 Iunie 2016
In an aniversar pentru intreaga echipa, Safir isi deschide portile, invitandu-si partenerii si clientii sa-i treaca pragul si sa descopere povestea unor pui crescuti responsabil si cinstit, dar si aspecte tehnice specifice procesului tehnologic.
La Safir, credem ca primul pas spre castigarea increderii este transparenta, in orice punct al procesului tehnologic si in toate relatiile pe care le avem cu partenerii nostri. De aceea, ne-am deschis an de an portile si bratele tuturor celor care si-au dorit sa descopere prin ce etape trec puii nostri, dar si sa ne cunoasca exact asa cum suntem noi, in locurile care ne sunt dragi, acasa.
Incepand cu luna mai si pana in septembrie, partenerii nostri, clientii si colaboratorii vor fi invitati la o intalnire cu Deliciosul de Vaslui si Zdravan Moldovenesc.
Prima excursie organizata prin Safir a avut ca participanti 35 dintre partenerii nostri, iar ca punct de pornire am ales abatorul propriu, oprindu-ne la fabrica de nutreturi combinate.
Vizita la abatorul Safir a avut ca scop prezentarea si clarificarea tuturor aspectelor legate de utilaje, depozitare, ambalare, conditii si standarde, precum si modul in care se desfasoara gestiunea comenzilor, invitatilor explicandu-se pe indelete fiecare pas al procesului si modul in care valorile Safir se regasesc in calitatea produsului final, dar si de ce Deliciosul de Vaslui si Zdravan Moldovenesc sunt cea mai buna carte de vizita pe care am putea-o oferi.
Siguranta si strictetea din FNC au fost ilustrate printr-o demonstratie practica, excursionistii participand la intregul flux tehnologic, inclusiv la partea de testare si interpretare a rezultatelor. Am inteles impreuna, raspunzand tuturor intrebarilor venite din parte celor prezenti, de ce Nutriva are un rol esential in procesul integrat de productie al grupului Safir, intrucat permite o atenta supraveghere a calitatii produselor, inca din faza incipienta si furnizeaza hrana puilor crescuti in unitatile proprii.
Spre final, ne-am intors in timp, la inceputul celor 25 de ani plini de viata, bucurandu-ne de o imagine de ansamblu asupra imprejurimilor, dar si a istoriei Safir. Ziua s-a incheiat in jurul mesei, ca-ntre prieteni, cu surprize gustoase, dar si cu amintiri de luat acasa, fiind o frumoasa experienta de viata.
Descopera mai multe despre oamenii plini de viata din Safir, descopera fermele si abatorul de pasari, FNC-ul si fabrica de fainuri proteice pe:
www.safir.ro
www.deliciosul.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
www.nutriva.ro
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...