SOLUTII COMPLETE pentru asigurarea unei prospetimi de lunga durata a carnii (P)
Vineri, 04 Septembrie 2020
Vineri, 04 Septembrie 2020
Fie ca sunt simple, duble sau cu banda automata, echipamentele de VIDARE pe care le propunem pietei romanesti pot realiza sigilari sigure si de durata. Acestea au o constructie robusta si sunt produse in totalitate din otel inoxidabil. Permit ambalarea in atmosfera modificata, au productivitate mare, iar gama vasta de optionale disponibile le transforma in solutia optima si economica pentru o diversitate foarte mare de aplicatii de vidare. Asadar, folosind un astfel de echipament, asigurati pentru mai mult timp pastrarea caracteristicilor organoleptice ale produsului ambalat.
Fie ca sunt semiautomate sau automate, echipamentele de SIGILARE tavite pe care le propunem pot sigila orice fel de aliment in ambalaje din diferite materiale: PP, PE, PS, C-PET, A-PET, EPP, EPET, carton, aluminiu etc. In plus, acestea sunt extrem de versatile, putand realiza tavite sigilate perfect in atmosfera modificata, pastrand astfel, pentru cat mai mult timp, caracteristicile organoleptice ale alimentelor. Acestea pot sigila pana la 240 de tavite pe minut, avand sistem de sigilare fie pneumatic, fie electric, si pot adapta cerintelor specifice fiecarei aplicatii de sigilare.
Echipamentele de TERMOFORMARE produc tavita si sigileaza produsul alimentar in interiorul acesteia. Acestea permit accesul foarte usor la fiecare dintre partile care necesita verificari, ajustari sau reparatii si sunt echipate cu panou de control prietenos, pe care utilizatorul poate realiza usor setarile si poate inregistra diferite programe de ambalare. Astfel, echipamentele sunt extrem de flexibile si versatile, adaptandu-se cu usurinta diferitelor formate de produse. Gama de optionale pentru aceste echipamente este de asemenea vasta, pentru ca acestea sa poata intruni orice cerinta legata de ambalare.
Cum prelungesc solutiile cu LUMINA UVC prospetimea produselor ambalate?
O modalitate recunoscuta si testata in intreaga lume pentru a prelungi prospetimea produselor din industria alimentara este folosirea luminii UV-C (la frecventa de 253,7Nm, la care s-a dovedit a avea cel mai puternic efect germicid) pentru decontaminarea produsului inainte de ambalare si chiar a ambalajului (filmul de ambalaj de exemplu).
Este cunoscut ca orice contaminant care ramane pe produse (din aer, de la manipulare etc) poate determina o alterare mai rapida a respectivului produs. Eliminarea contaminantilor prin decontaminarea naturala cu lumina UVC (solutii cu panouri sau tuneluri de decontaminare cu lampi UVC, amplasate pe banda de ambalare) are efecte benefice asupra prelungirii termenului de valabilitate si asupra sanatatii consumatorilor.
Implementam solutii customizate de decontaminare a produselor si suprafetelor cu lumina UVC pentru orice tip de echipament si variante de produse cat si solutii industriale de decontaminare cu lumina UVC a aerului sau a apei pentru productie, bazandu-ne pe experienta si expertiza de peste 10 ani a partenerilor nostri specializati in acest domeniu.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la: telefon: 021.255.71.74 / fax: 021.255.71.75 / e-mail: office@imarke.ro / web: www.imarke.ro
Boala a fost depistata in orasul Velingrad, regiunea Pazardjik, fiind identificata in cinci unita...
"Fara doar si poate, produsele vor fi la preturi normale, nu se anticipeaza cresteri semnificativ...
Aceste criterii sunt si cele care au stat la baza desemnarii brandului Fragedo, drept „Nr. ...