SOLINA ROMANIA lanseaza sosurile APOLLO FOOD, pentru momente si meniuri savuroase

SOLINA ROMANIA lanseaza sosurile APOLLO FOOD, pentru momente si meniuri savuroase


SOLINA ROMANIA aduce pentru prima data in magazinele traditionale din Romania sosurile APOLLO FOOD, oferind consumatorilor o diversitate de retete: Sos Classic Garlic, Sos Sweet-Chilli, Sos Samourai, Sos Cheddar si Sos Chipotle BBQ.

Versatile si usor de folosit, sosurile Apollo Food sunt ideale pentru consumatorii aventurosi, dornici sa exploreze noi gusturi si sa incerce noi retete, provocand conventionalul prin pregatirea unor meniuri savuroase, in propria lor bucatarie, la un gratar cu prietenii, sau in orice alt loc sau moment special.

 

Cererea consumatorilor pentru gusturi noi, impulsioneaza cresterea categoriei de sosuri, iar noile sosuri Apollo ofera consumatorilor o adevarata aventura culinara, prin gusturi desprinse din bucatariile internationale ale lumii, care intregesc savoarea preparatelor de tip ready meal, gratare sau chiar mancaruri traditionale.

 

Sosurile APOLLO FOOD sunt disponibile acum pentru toti consumatorii, in magazinele Agra’s, Cris-Tim si Elit.

 

”Suntem entuziasmati sa oferim pietei din Romania aceasta selectie de sosuri calitative, pentru lansarea carora, echipa SOLINA ROMANIA a muncit cu multa seriozitate si inspiratie in ultimii ani. Ne-am obisnuit sa surprindem clientii nostri cu produse inovative si calitative in B2B si HORECA, acum ne dorim sa aducem in atentia consumatorilor finali, capabilitatile noastre in produse gata de consum, prin gama APOLLO, si in particular prin aceasta gama de sosuri”. - Ciprian Gradinariu, Managing Director Solina Eastern Europe

 

Noile sosuri surprind note de gust deosebite de ardei rosu, cheddar, usturoi, sau chiar chilli, oferind posibilitatea de reproducere a retetelor din social media, sau de transformare a preparatelor culinare la gratar in meniuri savuroase.

 

Sosul Classic Garlic are o savoare traditionala si un gust dulce, cu note de usturoi, care se imbina armonios cu prospetimea frunzelor de ceapa. Acest sos este perfect alaturi de orice preparat din porc, miel, sau vita, dar poate fi consumat si alaturi de legume sau preparate de tip fast-food.

 

Sosul Sweet-chilli este inspirat din gastronomia chinezeasca, avand un gust usor picant, cu note de ardei iute si accente de chilli. Sosul este perfect pentru preparate din pui, salate, produse pane si tempura.

 

Sosul Cheddar este cel mai bun prieten al preparatelor de tip cartofi prajiti, nachos, sau burger, avand o textura cremoasa si un gust intens si savuros de branza cheddar.

 

Sosul Samourai se remarca prin gustul moderat picant, cu note dulci de ardei rosu si accente de chilli. Sosul se poate servi alaturi de preparate fast-food, frigarui de pui si gustari rapide.

 

Sosul Chipotle BBQ are un gust usor picant, cu note de fum si accente de chilli, fiind special creat pentru orice tip de carne la gratar.

 

Sosurile Apollo Food sunt produse in Romania si sunt special create pentru a da savoare zilelor, serilor si momentelor speciale ale vietii.

 



Poti fi interesat si de