SIIC 2019: Radu Timis Jr vorbeste despre preparatele din carne si ready meal in contextul actual al pietei
Vineri, 05 Aprilie 2019
Vineri, 05 Aprilie 2019
Acesta va realiza o analiza a sectorului de preparate din carne si ready meal in contextul actual de piata si va vorbi despre cat despre cat de familiarizati sunt romanii cu astfel de produse. Tot Radu Timis Jr va dezvalui si care sunt tendintele si provocarile in acest sector.
Radu Timis Junior are 25 de ani si este absolvent al Facultatii de Administrare a Afacerilor in limba engleza din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Cris-Tim se evidentiaza ca una dintre firmele de top din sectorul de procesare a carnii. Compania exporta 15% din productia de mezeluri in 18 tari din Europa precum Anglia, Spania, Malta, Italia, Germania si Cipru. Anul acesta, Cris-Tim a anuntat ca mizeaza pe o cifra de afaceri de pana la circa 175 milioane euro.
SIIC 2019 - "Tehnologii moderne pentru industria carnii din Romania" va avea loc pe 9 si 10 aprilie, la Hotel Ramada Parc, din Bucuresti.
'Asteptam cu drag toti vizitatorii cu un program bogat, bunatati culinare, muzica populara, targ ...
Organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, INDAGRA & INDAGRA FOOD ...
Dupa conferinta de presa in care s-au expus planurile echipei, cei 12 macelari au facut o demonst...