SIIC 2019: Consultantul Emilio Becker va face o analiza pertinenta a pietei carnii

SIIC 2019: Consultantul Emilio Becker va face o analiza pertinenta a pietei carnii


Emilio Becker, unul dintre cei mai experimentati consultanti din industria alimentara, va participa la Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO (SIIC 2019) - "Tehnologii moderne pentru industria carnii din Romania".

Emilio Becker va face, in cadrul evenimentului, o analiza a pietei carnii din Europa si va vorbi despre evolutia preturilor, dar si despre sansele pe care le au la export produsele romanesti din carne.

 

Becker are o experienta vasta in industria carnii la nivel international, cat si pe piata din Romania. Cu ajutorul domniei sale, vom identifica cele mai bune solutii de marketing cu ajutor carora sa ne facem cunoscute produsele peste hotare.

 

Exporturile de produse din carne au inregistrat, in 2018, o crestere comparativ cu 2017, de 63,45%, arata datele INS. Exporturile au crescut la produsele din carne tratate termic, intrucat in Uniunea Europeana nu exista restrictii referitoare la circulatia acestora atata vreme cat sunt indeplinite si respectate conditiile din legislatia europeana. Livrarile s-au facut in special in statele unde exista comunitati importante de romani.

 

Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII.RO (SIIC 2019) va avea loc pe 9 si 10 aprilie, la Ramada Parc, din Bucuresti.



Poti fi interesat si de