SIAL Paris a anuntat inovatiile castigatoare din industria alimentara

SIAL Paris a anuntat inovatiile castigatoare din industria alimentara


Cu 30 de zile inainte de urmatoarea expozitie SIAL Paris, un juriu de experti s-a reunit pentru a determina castigatorii SIAL Innovation Awards 2022.

Cei 21 de castigatori din acest an se vor reuni intr-o zona dedicata a expozitiei in perioada 15 – 19 octombrie. Prezentate in semn de recunoastere a celor mai remarcabile inovatii din industria alimentara, aceste premii vor fi completate de 3 Premii Speciale (bronz, argint si aur), ai caror castigatori vor fi anuntati in cadrul spectacolului.

 

SIAL Innovation stabileste spectacolul drept pionierat in tendintele alimentare, oferind vizitatorilor opiniile expertilor si continut actualizat despre inovatii si previziunile pietei la nivel mondial. Acest forum de discutii despre reinventare, tranzitie si viitor decodifica noile produse si tendinte de consum care apar in industria alimentara globala.

 

Aceasta galerie de solutii noi si inovatoare va calatori apoi pe tot globul pentru a aparea in alte evenimente majore ale retelei SIAL in Canada, China, SUA, India, Jakarta, Orientul Mijlociu si in alte parti.

 

Acest observator al inovatiei in industria alimentara a stabilit standardul global de mai bine de 20 de ani si este prezentat anul acesta in parteneriat cu ProtéinesXTC. Specialistul in strategie, inovare si comunicare pentru companiile din industria alimentara a selectat lista finalistilor dintre aproximativ 1.800 de inregistrari.

 

Selectia lor preliminara de produse noi a fost evaluata si votata de catre Marele Juriu al SIAL Innovation, format din experti din industrie, jurnalisti din presa comerciala si reprezentanti ai SIAL.

 

Dupa ce au evaluat fiecare produs nou, membrii juriului au discutat despre toate inovatiile concurente din toate categoriile inainte de a o vota pe cea pe care au considerat-o cea mai convingatoare.

 

71% dintre consumatori si-au schimbat obiceiurile de cumparare a alimentelor in ultimii doi ani. Tendintele cheie identificate de SIAL Insights - SANATATE, PLACERE, CSR - sunt reflectate in cele 1.800 de produse prezentate de SIAL Innovation Awards.

 Poti fi interesat si de