Romania are 5 abatoare autorizate de autoritatile din Turcia, privind carnea de vita
Luni, 22 Ianuarie 2018
Luni, 22 Ianuarie 2018
Pentru importurile de carne de vaca, proaspata si congelata, certificarea Halal este obligatorie, iar carnea nu poate proveni de la animale asomate. Ele trebuie sacrificate conform obiceiurilor si traditiilor turcesti.
Portalul informeaza ca certificatele Halal emise de organizatiile musulmane din Romania sunt acceptate, dar cu toate acestea se cere ca macelarul sa fie turc si abatorul sa fi fost inspectat anterior.
In ceea ce priveste importurile de carne de oaie, proaspata si congelata, acestea sunt interzis, indiferent de tara de provenienta.
Exporturile în UE au crescut cu 6,5% Din ianuarie până în iunie 2025, ...
Administraţia Donald Trump impune, începând din data de 7 august, tarife vamale supli...
“Rebrandingul Periș este un pas natural în evoluția brandului. Noua identitate Periș ...