Robotul colaborativ de la Imark este noua vedeta a CARNEXPO Grill

Robotul colaborativ de la Imark este noua vedeta a CARNEXPO Grill


Imark Sistem, specialist in automatizari si integrator de top de solutii industriale pentru aproape orice domeniu de activitate, inclusiv cel alimentar, si-a anuntat prezenta la CARNEXPO Grill in calitate de Gold Partner, unde va face senzatie cu robotii colaborativi.

Pe parcursul evenimentului, Imark Sistem va oferi demonstratii live cu robotii colaborativi UR3 si UR10, de la Universal Robots. Echipamentele sunt utilizate in peste 23.000 medii de productie in fiecare zi si pot manipula cu precizie produsele ce urmeaza sa fie ambalate, dar nu numai. Prin utilizarea acestora se realizeaza importante economii, din toate punctele de vedere, mai ales ca este vorba despre faptul ca o activitate repetitiva este preluata de acest gen de echipament de mare precizie.

 

“Acestia pot fi programati sa lucreze impreuna cu operatorii umani. Robotii colaborativi (cobotii) ajuta la reducerea decalajelor privind competentele in operatiunile de fabricatie incepand cu intreprinderile mici ?i mijlocii pana la marile companii multinationale”, sustine Romeo Turleanu, directorul general Imark Sistem.

 

De mai bine de 15 ani, Imark Sistem se mandreste cu peste 25.000 de solutii instalate, fiind un partener de incredere in integrarea de echipamente si furnizarea de piese de schimb si consumabile pentru business-urile din industria alimentara.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de