Rezultatele controalelor DSVSA Prahova
Miercuri, 06 Iulie 2016
Miercuri, 06 Iulie 2016
DSVSA Prahova efectueaza actiuni de verificare si control in toate zonele de interes turistic in sezonul estival 2016.
Astfel, in perioada 06 24 iunie 2016, au fost facute controale la 12 exploatatii comerciale de pui de carne, doua abatoare carne de pasare, doua centre de sacrificare pasari si cinci unitati de producere carne tocata/carne preparata pasare din judetul Prahova. Nereguli au fost gasite doar intr-o unitate de producere a carnii tocate/preparate, in care nu se respectau conditiile de igiena in spatiile de productie, motiv pentru care unitatea a fost sanctionata contraventional conform HG nr.984/ 2005, cu modificarile si completarile ulterioare, cu suma de 2.000 lei.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...