Revista INDUSTRIA CARNII.RO, in contact cu sectorul de carne spaniol

Revista INDUSTRIA CARNII.RO, in contact cu sectorul de carne spaniol


La invitatia Asociatiei Nationale a Industriei Carnii din Spania (ANICE), redactorul-sef al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, Dorinel Niculae, a efectuat la inceputul lunii octombrie o vizita de documentare privind sectorul de carne spaniol.

revista carneLa invitatia Asociatiei Nationale a Industriei Carnii din Spania (ANICE), redactorul-sef al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, Dorinel Niculae, a efectuat la inceputul lunii octombrie o vizita de documentare privind sectorul de carne spaniol.
Pe parcursul prezentei sale in Spania, a avut intalniri si a purtat dialoguri cu reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Industriei Carnii din Spania (ANICE), persoane din conducerea grupului de lucru al asociatiei - Iberaice, rerezentanti ai Federatiei Catalane a Industriei Carnii, ai Oficiului Exporturilor de Carne din Spania si ai organizatiei Confecarne.

In timpul deplasarii in Spania, redactorul-sef al revistei INDUSTRIA CARNII.RO a vizitat anumite fabrici de prelucrare a produselor din carne. Una dintre ele - Crnicas Serrano, este o afacere de familie din Valencia.

Companie specializata in producerea preparatelor din carne, Crnicas Serrano a cunoscut de la infiintarea sa, de mai bine de 55 de ani, o crestere continua atat a cifrei de afaceri, cat si a volumului de productie. Brandul Serrano este prezent in marile lanturi de magazine din Spania si la nivel international.

O alta fabrica inclusa in itinerariul lui Dorinel Niculae a fost IBERICOS Torren, o companie specializata in productia de carnati si jamon iberic. Este o afacere de familie, ajunsa la cea de-a treia generatie, cu o vasta experienta in industria carnii si numeroase premii obtinute la nivel national si international.

Compania exporta in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana si Elvetia, Chile, China, Coreea de Sud, Cuba, Japonia, Mexic, Paraguay, Peru si Venezuela.SaveSave



Poti fi interesat si de