Reteaua DIANA continua extinderea si inaugureaza al cincilea magazin din 2021

Reteaua DIANA continua extinderea si inaugureaza al cincilea magazin din 2021


Reteaua de retail Magazine DIANA a bifat inaugurarea magazinului cu numarul 67, cel de-al cincilea din acest an.

Unitatea este amplasata in cartierul Nord din Ramnicu Valcea, strada Republicii, nr.18 A, la parterul blocului Emar Grup si dispune de locuri de parcare proprii.

 

Noul magazin respecta conceptul si design-ul intregului lant. Cu o suprafata de vanzare de 250 de metri patrati, propune o sortimentatie de peste 3.000 de produse, alimentare si nealimentare, cu game structurate pe toate segmentele de pret. Vitrina asistata ofera produsele din portofoliul DIANA – carne proaspata si preparata, produse si preparate din carne, iar zona de fructe si legume este aprovizionata de producatori locali.

 

Formatul noului magazin este unul accesibil si practic, categoriile si subcategoriile de produse fiind pozitionate astfel incat cumparatorii sa beneficieze de experiente de cumparaturi de calitate, placute, fara intreruperi, cat mai simple si rapide.

 

Magazinul DIANA Republicii este deschis de luni pina vineri in intervalul 07.00 – 21.00, intre 07.00 – 20.00, sambata, si intre 07.00 – 18.00, duminica.Poti fi interesat si de