Raitar testeaza produse pentru a intra pe segmentul salamurilor crud-uscate
Vineri, 05 Iulie 2019

Vineri, 05 Iulie 2019
„Am amenajat deja o instalatie pe care vom realiza produsele crud-uscate. Testam trei sortimente – salam uscat, salam picant si carnati picanti. Am obtinut loturi mici foarte bune, nu putem face cantitati mari, fiindca spatiul este mic. Vom vedea ce succes vor avea la consumatori. Noi urmarim produsele crud-uscate pe care le au concurentii nostri, le analizam in permanenta?, a declarat Florea Grigore, manager general Raitar.
Interviul integral cu fondatorul brandului Raitar puteti citi in editia 65 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
"Intelegem pe deplin importanta acestor fonduri pentru mentinerea activitatilor din agricultura s...
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...