Radicstar : un brand menit sa reziste timpului si dezastrelor
Luni, 13 Noiembrie 2017
Luni, 13 Noiembrie 2017
De la un mic atelier de prelucrare a carnii, Gheorghe Dicu, managerul Radicstar, a ajuns sa realizeze, impreuna cu familia si asociatii, o productie integrata cu profit.
Infiintata in urma cu 24 de ani, Radicstar a devenit una dintre societatile comerciale cel mai bine cotate din sudul tarii specializate in productia de preparate din carne.
In 2015, fabrica Radicstar a fost distrusa de un incendiu puternic.
Actionarii societatii si-au propus ca pe locul fabricii care a ars la Stefanesti sa inceapa constructia unei noi fabrici si a unui abator, pentru care se vor accesa fonduri europene, investitia ajungand la 5,3 milioane de euro.
In sectia destinata produselor crud-uscate procesam in jur de 300 de kilograme, inainte de incendiu. Dupa reconstructie, vom tripla capacitatea si vom ajunge la o tona pe zi, spune Gheorghe Dicu.
Finantarea prin PNDR este aprobata, este in derulare etapa de proiectare si se asteapta ca lucrarile de constructie sa se finalizeze in 2019.
Un reportaj amplu despre evolutia Radicstar poate fi citit in numarul 55 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...