Quality Pack participa in calitate de Partener Expo la CARNEXPO Grill 2021

Quality Pack participa in calitate de Partener Expo la CARNEXPO Grill 2021


Quality Pack, lider in productia de cutii pentru pizza, servetele si tacamuri ambalate individual, este unul dintre partenerii evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

In ultimii ani, compania a dezvoltat impreuna cu partenerii din Europa si din Asia o gama ampla de produse din plastic, plastic reciclat si din materiale biodegradabile.

 

“Suntem producatori de ambalaje de unica folosinta – cutii de pizza, servetele, tacamuri ambalate. La CARNEXPO Grill promovam solutii de ambalare unice, termosudabile, reciclabile si compostabile. Este o mare problema la nivel mondial cu deseurile provenite din ambalajele in care se ambaleaza mancarea, motiv pentru care o companie din Spania a dezvoltat o compozitie unica – produse fabricate doar din pulpa de pin si apa, oferind astfel producatorilor de alimente o solutie 100% naturala”, spune Ionut Balinisteanu, manager general Quality Pack.

 

Majoritatea produselor Quality Pack sunt sustenabile, realizate pe baza de plante. Astfel, din ce in ce mai multe dintre ele sunt biodegradabile si compostabile, intrucat producatorul pune un accent cat mai mare pe refolosire si pe a lasa in urma un mediu cat mai curat, cu o amprenta de carbon cat mai redusa.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de