Proprietarul Spartan ofera mancare gratis medicilor, politistilor si pompierilor

Proprietarul Spartan ofera mancare gratis medicilor, politistilor si pompierilor


Stefan Mandachi, proprietarul lantului de fast-fooduri Spartan, a anuntat ca va dona zilnic mancare medicilor, politistilor, pompierilor si tuturor cadrelor specializate din Suceava care se implica in lupta contra pandemiei de Coronavirus.

Antreprenorul a scris pe Facebook ca numarul meniurilor este nelimitat, iar comanda si livrarea sunt gratuite.

 

“Am primit telefon de la Seful unei institutii care m-a intrebat politicos care este numarul meniurilor gratuite, intrucat angajatii nu vor sa depaseasca o limita a bunului simt avand in vedere ca nu achita!

RASPUNS OFICIAL: Pana crapa cuptoarele! Deci: crapatul cuptoarelor e limita! (si daca se taie curentul). Nu exista absolut nicio limita!!! Pentru politie, dsp, spital, ambulanta, pompieri, smurd din Suceava. COMANDA SI LIVRAREA SUNT GRATUITE! Rog toate institutiile sa solicite meniuri FARA NUMAR de la noi fara nicio jena! (Avem noi pierderi mult mai mari in alte parti, nu aici). Deci nu saracim deocamdata, Slava Domnului!”, a scris Mandachi pe contul sau de Facebook.

 90821674_3190129061039084_1356272331873320960_n

Omul de afaceri, care este si proprietarul mai multor hoteluri pe care le-a pus la dispozitia medicilor, spune ca nu va da afara niciunul dintre angajati.

 

“Angajatii nostri sunt speriati sa nu fie contaminati, pentru ca in Suceava s-a interactionat enorm si s-a mintit la fel de mult. Au si ei familii. Si cu toate astea, sunt pe baricade... Le repet: sa informeze urgent DSP si POLITIA daca au interactionat, sa nu riste nimic.

 

Voi pastra toti acesti angajati Spartan, care rezista acum (livreaza). Vor ramane in firma cat timp va exista firma (evident, cu acordul lor) chiar daca se vor inchide toate restaurantele si ne vom reprofila. Si vor fi recompensati pentru curajul lor!

 

Eu consider ca angajatii mei care acum LUPTA si MUNCESC sunt niste eroi. De aceea, ei sunt IN LINIA INTAI! Lor le dedic acest logo, care este simbolul luptei duse de catre SALARIATI EROI. Orice salariat care munceste acum merita respect, indiferent din ce companie face parte. Acesta este simbolul angajatilor din toata Romania. Sa fim in LINIA INTAI, chiar daca asta inseamna sa stam blocati in case!

 

Le multumesc tuturor salariatilor din reteaua SPARTAN, MANDACHI, HERCULE, care stau cuminciori acasa! Sunt mandru de voi ca respectati regulile! Cu unii dintre ei stau 16 ore pe zi in telefoane. Si ei sunt in linia intii!”, a mai scris Stefan Mandachi.

 Poti fi interesat si de