Profood Rom a extins capacitatea de depozitare cu pana la 40%
Marti, 09 Noiembrie 2021
Marti, 09 Noiembrie 2021
Industria alimentara si implicit, sectorul de procesare a carnii din Romania este intr-o evolutie continua, iar printre categoriile care se dezvolta cu rapiditate se afla produsele vegane si non-alergenice. Sunt segmente cu potential ridicat de crestere, pentru care specialistii Profood dezvolta solutii optimizate in noul laborator care exclude contaminarea incrucisata a produselor.
“Investitia face parte dintr-o serie de proiecte ale companiei, prevazute in urma cu circa sapte ani, printre care: infiintarea unui sediu social in Croatia, construirea unui depozit si a unei fabrici de condimente in Rusia, construirea si autorizarea unei fabrici de fum lichid, amenajarea unei sectii de arome, o sectie de culturi starter, o sectie de sosuri si marinade, o sectie pentru produse de catering sub marca Progusto si nu in ultimul rand, investitia intr-un laborator de testare de ultima ora, poate cel mai modern laborator din estul Europei. Laboratorul nou infiintat face parte din corpul II al companiei, in care se realizeaza fabricarea produselor non-alergenice si fara contaminare incrucisata, cladire care este total separata de cea in care se afla fabrica principala”, a declarat Raduly Csaba, administrator Profood Rom.
La nivel international, Profood Zrt are o piata de desfacere dezvoltata in 22 de tari, atat in Europa cat si in Africa, Asia, America de Sud, prin reprezentante sau prin reteaua de furnizori.
Interviul integral cu administratorul Profood Rom despre noile investitii si despre tendintele din piata poate fi citit in editia 79 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Prezent intr-o vizita in judetul Arad, Florin Barbu a declarat, joi, ca pariul sau la minister es...
Precizarile au fost facute in urma afirmatiilor presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protec...
Verificarile au relevat cateva nereguli la un numar restrans de producatori, produsele lor fiind ...